Bäst i test

Kylväska & kylbox – Bäst i test

Vilken kylväska & kylbox är bäst? Vi har testat 3 modeller – 2023

Sagaform City Kylväska 18L är bäst i test vinnaren i vårt test. Produkten sticker ut med sina höga kundomdömen från olika butiker, stilren design och ett kvalitativt material. Kylväskor & kylboxar är bra produkter att använda för att ta med sig mat och dryck på en utflykt eller liknande.

Tycker du om att gå på camping, vandra i skogen eller bara gå ut och grilla med dina vänner så är en kylväska eller kylbox perfekt för en trevlig upplevelse. Vi har testat olika kylväskor och kylboxar för att se vilken som är bäst, läs vidare för att ta reda på resultatet.

Bästa kylväska
1
Kylväska & kylbox – Bäst i test


Sagaform City Kylväska 18L

5/5 i kundbetyg hos Kitchentime.se
5/5 i kundbetyg hos köketsfavoriter.se
Stilren design
Specifikationer +
8.6/10
OMDÖME
Från 329 Kr479Kr
– 30 dagar öppet köp – Fri frakt över 499 kr
Bästa kylbox
2
Kylväska & kylbox – Bäst i test

Arctic Tern 20 Liter Premium Cooler Box

Håller sig kall i 72 timmar
Mugghållare
Bra isolering
Specifikationer +
7.4/10
OMDÖME
Från 795 Kr
– 30 dagar öppet köp – Fri frakt över 499 kr – Fria returer
Premiumvalet
3
Kylväska & kylbox – Bäst i test

Sagaform Kylväska Ryggsäck 21L

Högt kundbetyg hos Kitchentime.se
Högt kundbetyg hos ConfidentLiving
Snygg design
Specifikationer +
8.1/10
Omdöme
Från 440 Kr599Kr
– 30 dagar öppet köp – Fri frakt över 499 kr

1

Sagaform City Kylväska 18L – Bästa kylväska

Fördelar
 • 5/5 i kundbetyg hos Kitchentime.se
 • 5/5 i kundbetyg hos köketsfavoriter.se
 • Stilren design
 • Kvalitativt material
 • Rimligt pris
Nackdelar
 • Något liten

kitchentime.se

 • Fri frakt över 499 Kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Snabb leverans

Betalningsalternativ

cervera.se

 • Fri frakt över 599 Kr
 • 100 dagar öppet köp
 • Fri retur i butik

Betalningsalternativ

Produktrecension

Sagaform City Kylväska 18L är en väldigt snygg kylväska som passar perfekt för utflykter, camping eller att ta med på bilresan. Packa ner dina favorit drycker och ge dig ut på en ordentlig resa, med Sagaform City Kylväska så kan du alltid njuta av en kall dryck eller en varm måltid.

Snygg design

Sagaform har lyckats skapa en kylväska som har en oerhört snygg design med stilrena och enkla detaljer. Väskan finns tillgänglig i flera olika färger, så du har möjlighet att välja den stil som passar dig bäst. På grund av den läckra designen så passar denna kylväska även utmärkt att ta med till jobbet eller universitet om man vill hålla sin lunchlåda varm. Väskan är också väldigt praktisk att bära med sig då den har ett smidigt bärhandtag och ett axelband som går att justera.

Hög kapacitet

Produkten har en hög kapacitet på 18 liter vilket är tillräckligt för att packa med sig mycket mat och dryck. När du använder denna kylväska så kan du alltså enkelt bära med dig mer än vad du behöver, det finns alltså plats att hålla vänners drycker kalla också!

Specifikationer:
– Material: Polyester
– Kapacitet: 18 liter

Summering

8.6Omdöme
Snygg design med stilrena och enkla detaljer

Sagaform City Kylväska 18L är en snygg och stilren kylväska som är enkel att bära med sig både till jobbet och utflykten.

Kvalitet
9
Design
8.7
Funktioner
7.8
Pris
8.7

2

Arctic Tern 20 Liter Premium Cooler Box – Bästa kylbox

Fördelar
 • Håller sig kall i 72 timmar
 • Mugghållare
 • Bra isolering
Nackdelar
 • Lite jobbig att ta med sig

Produktrecension

Arctic Tern 20 Liter Premium Cooler Box är en praktisk kylbox som håller mat och dryck kall i upp till 72 timmar. Produkten har en lite tråkig design som liknar de flesta traditionella kylboxar. Med en kapacitet på 20 liter så har man möjlighet att packa med sig ordentligt med varor utan att det blir för trångt. På locket så finns det två mugghållare där man kan lägga sina muggar medan kylboxen är stängd.

Hjul och Teleskophandtag

Detta är en rymlig och effektiv kylbox som utan svårigheter kan hålla temperaturen låg. Arctic Tern kylbox är utrustad med två hjul för att man enkelt ska kunna dra med sig kylboxen. Produkten har även ett ställbart teleskophandtag som är väldigt praktiskt att använda. Eftersom kylboxen har två hjul och ett ordentligt handtag så funkar den utmärkt att ta med sig på utflykten eller campingen.

Kvalitativ kylbox

Arctic Tern kylbox använder polyester som material på utsidan, polyuretan för att isolera kylboxen och polypropen som material på insidan. Detta innebär att kylboxen är välisolerad och tillverkad av material som är hållbart långsiktigt.

Specifikationer:
– Material: Polyester, polyuretan, polypropen
– Kapacitet: 20 liter

Summering

7.4Omdöme
Effektiv kylbox som utan svårigheter kan hålla temperaturen låg

Arctic Tern 20 Liter är en utmärkt kylbox som passar bra att ha i sommarstugan, på båten eller på utflykten.

Kvalitet
8
Design
7
Funktioner
7.5
Pris
7.2

3

Sagaform Kylväska Ryggsäck 21L – Premiumvalet

Fördelar
 • Högt kundbetyg hos Kitchentime.se
 • Högt kundbetyg hos ConfidentLiving
 • Hög kapacitet
 • Snygg design
Nackdelar
 • Något dyr

kitchentime.se

 • Fri frakt över 499 Kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Snabb leverans

Betalningsalternativ

cervera.se

 • Fri frakt över 599 Kr
 • 100 dagar öppet köp
 • Fri retur i butik

Betalningsalternativ

Produktrecension

Sagaform Kylväska Ryggsäck 21L är en ryggsäck som Sagaform har gjort om till en kylväska. Denna kylväska har en stilren design med snygga kontrastfärgade detaljer som får den att stå ut från mängden. Välj den färg som passar dig bäst och köp en väska som håller temperaturen samtidigt som den får dig att känna dig självsäker. Perfekt för utflykten då den enkelt går att bära på ryggen, eftersom den har en snygg design så funkar den också utmärkt att ta med till kontoret eller skolan.

Hög kapacitet och många fack

Sagaform Kylväska Ryggsäck 21L har en kapacitet på 21 liter och rymmer med mer än vad man skulle tro. Ryggsäcken har ett stort fack, två ytterfack och sedan nätfack på båda sidor till flaskor. Eftersom det finns många olika fack så kan man separera olika maträtter och få plats med väldigt mycket. Du behöver endast ha denna ryggsäck fullpackad med iskalla drycker och ge dig ut för att njuta av sommaren och naturen.

Specifikationer:
– Material: Polyester
– Kapacitet: 21 liter

Summering

8.1Omdöme
Perfekt för utflykten – Enkel att bära på ryggen

Sagaform Kylväska Ryggsäck 21L är en snygg ryggsäck med praktisk design och hög kapacitet. Med stilren design och snygga kontrastfärgade detaljer

Kvalitet
8
Design
8.2
Funktioner
7.8
Pris
8.2

Köpguide – Viktigt att tänka på innan du köper

Hur länge håller fryst mat i en kylväska?

Hur länge fryst mat håller i en kylväska beror på många olika faktorer. Vissa kylväskor har bra isolering medan andra har sämre isolering. Har du en ordentligt tjock kylväska så kan den hålla maten kall i upp till 72 timmar, för att uppnå detta resultat bör du använda kylklampar som är iskalla.

Det handlar mycket om att använda sunt förnuft också – i en vanlig kylväska så håller fryst mat i kanske 6-8 timmar.

Hur länge håller sig en kylväska kall?

Hur länge en kylväska håller sig kall beror mycket på vilken typ av kylväska eller kylbox det är frågan om. Är kylboxen välisolerad och om man använder kylklampar så kan vissa kylväskor hålla sig kalla i upp till 72 timmar. Det gäller att du hittar en gedigen kylväska som har ordentlig isolering.
En kylbox kan hålla matten kallare längre än vad en kylväska klarar av på grund av att de är tjockare.

Kan man hålla maten varm i en kylväska?

En kylväska kan man använda för att hålla maten eller drycken kall, men även för att hålla maten varm. Det finns även elektriska kylväskor som kan hjälpa till med att kyla ner eller värma upp maten.

Du kan enkelt använda en vanlig kylväska för att hålla maten varm, ett bra tips för detta är att hälla varmt vatten i kylklampar och sedan packa ned dem i kylväskan med den varma maten.

Kan man tvätta kylväskor i tvättmaskin?

De flesta kylväskor går inte att tvätta i tvättmaskin, men det finns även ett fåtal produkter som går att tvätta i tvättmaskin. Läs vad som gäller för den kylväska som du använder, på bruksanvisningen brukar det finnas tydliga instruktioner om hur man rengör produkten och om den kan tvättas i en tvättmaskin eller inte.

Hur packar man en kylväska bäst?

Det finns flera olika typer av kylväskor, så det finns inget sätt som är bäst universellt för alla typer av kylväskor. För att packa en kylväska effektivt så gäller ”först in, sist ut” regeln. De produkter du vill använda först sätter du alltså in sist i kylväskan så att du kan få ut dem enkelt. Försök även att packa drycker skilt från maten.

Det bästa sättet att packa en kylväska på beror alltså på vilken typ av kylväska det är frågan om. Generellt så kan man dock säga att man ska skilja drycken från maten och att man packar först in det som ska ut sist.

Hur har vi genomfört detta test?

Vi har genomfört detta test genom att studera marknaden och jämföra några av de bästa produkterna enligt kunder, butiker och experter.

Till att börja med så valde vi ut flera olika produkter som har fått höga betyg hos butiker och kunder samt som har blivit testade av välkända experter. Efter detta så jämförde vi priser, kvalitet, design, funktionalitet och användarvänlighet på en stor mängd olika kylväskor och kylboxar.

Till sist så studerade vi varje produkt väldigt noggrant och jämförde alla egenskaper och funktioner för att hitta de bästa produkterna i 3 olika kategorier. Testet genomfördes alltså genom att jämföra alla de bästa produkterna på marknaden och välja ut de bästa alternativen så att du enkelt kan göra ett bra val.

UtmärkelseBästa kylväskaBästa kylboxPremiumvalet
Produkt:Sagaform City Kylväska 18LArctic Tern 20 Liter Premium Cooler BoxSagaform Kylväska Ryggsäck 21L
Kapacitet:18 L20 L21 L
Material:PolyesterPolyester, polyuretan, polypropenPolyester

Källor & tips:

Andra relaterade texter:

Johan Nilsson

Johan Nilsson är en copywriter med flera års erfarenhet som skriver artiklar och produktbeskrivningar för PriceAdvisor. Johan har ett stort intresse för teknik och elektronik & älskar att skriva om datorer, TV-apparater, mobiler och andra tekniska prylar. Johan skriver även inom flera andra kategorier som hushåll, kök & trädgårds relaterade produkter. Han besitter en lång erfarenhet av copywriting som skapar intressanta och levande texter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del utav de bästa erbjudanden och blir notifierad när vi släpper alla stora produkt tävlingar? Prenumerera nu!

Priceadvisor.se är en prisjämförelsesajt som skapades för att hjälpa konsumenter att ta de rätta besluten före ett köp på nätet.

Vi är här för att hjälpa alla att hitta de bästa produkterna till dom bästa priserna helt utan krångel för dig.

Copyright © 2020 - 2024 av PriceAdvisor Sweden AB. Alla rättigheter reserverade.

Som amazon-associate tjänar priceadvisor.se pengar på kvalificerade köp

PriceAdvisor
Logo
Jämför produkter
 • Total (0)
Jämför