Bäst i test

Robotdammsugare bäst i test – Topp 5 bästa

Test av 5 robotdammsugare vilken är vinnaren? – 2021

Trött på dammsuga själv? Redo att göra ditt hem lite smartare? I det här testet jämför vi de bästa robotdammsugare på marknaden. Vi har endast valt ut de allra bästa som utmärker sig i mängden, och de som kommer hjälpa dig det lilla extra i hemmet. Vi har analyserat flertal tester & omdömen för få fram ett bra resultat.

Alexandra Eriksson

Alexandra Eriksson

Copywriter

Please Select Valid Pricing Table

1

Roborock S6 – Bäst i test

Roborock S6
Fördelar
 • Imponerande sugkraft på 2000pa
 • Lång drifttid på 180 min
 • Mycket prisvärd
Nackdelar
 • Inte den bästa moppfunktionen
Bevaka för prissänkning
×
Notifiera mig när priset har sänkts
Bevaka prissänkning för: Roborock S60 - Vit - 4 490 kr
Prishistorik
×
Prishistorik för Roborock S60 - Vit
Senaste uppdateringar:
 • 4 490 kr - 6 oktober, 2021
 • 4 449 kr - 8 september, 2021
 • 4 439 kr - 24 juli, 2021
Sedan: 24 juli, 2021
 • Högsta priset: 4 490 kr - 6 oktober, 2021
 • Lägsta priset: 4 439 kr - 24 juli, 2021

Produktrecension

Roborock S6 är ännu en robotdammsugare från elektronikföretaget Xiaomi. Modellen har fått höga betyg av både kunder och experter, dels för dess imponerande sugkraft, men också för dess långa drifttid och utmärkta navigeringsegenskaper.

I vårt test av robotdammsugare är Roborock S6 den robotdammsugare som är bäst i test, framför allt eftersom modellen ger dig mycket för pengarna. Det är dessutom en mycket elegant och kompakt robotdammsugare som utan problem tar sig under de flesta möbler.

Anpassar sugkraften automatiskt

Roborock S6 är utrustad med en kraftig motor med en sugförmåga på 2000pa, vilket är aningen lägre än Mi Robot Vacuum Mop, men knappast en skillnad du kommer att märka av. Dammsugarens imponerande sugkraft gör att den klarar all smuts och damm utan problem.

Du kan själv välja mellan fyra olika lägen eller låta Roborock S6 själv känna av underlaget och anpassa sugkraften därefter. Trots dess höga prestanda har Roborock S6 en betydligt lägre ljudnivå än många tidigare robotdammsugare från Xiaomi, nämligen 58 dB.

Uppgraderad lasernavigering och appstyrning

Likt sin föregångare Roborock S5 är S6 utrustad med en liten hatt på ovansidan med en inbyggd laser. Lasern mäter avstånd och scannar effektivt av sin omgivning för att ta sig fram på ett enkelt och smidigt sätt.

Roborock S6 är dessutom utrustad med 15 sensorer (jämfört med Mi Robot Vacuum Mops 12 sensorer) som ser till att den inte åker in i väggar eller ramlar ner för trappor.

Du installerar robotdammsugaren enkelt via Xiaomis app Mi Home som är helt kostnadsfri att ladda ner till din smartphone. Via appen kan du dessutom göra en rad andra inställningar, till exempel schemalägga städningar och spärra av specifika rum. 

Inbyggd moppfunktion

Likt Mi Robot Vacuum Mop har Roborock S6 en inbyggd moppfunktion som tillåter dig att moppa golven samtidigt som du dammsuger. Detta är ett utmärkt alternativ för dig som vill få bort extra damm under städsessionen.

Tyvärr är moppfunktionen inte lika effektiv som på konkurrerande dammsugarmodeller. Dels släpper Roborock S6 ut relativt lite vatten och den använder dessutom inget rengöringsmedel (även om det är få robotdammsugare som gör det).

Detta gör att modellen inte är särskilt effektiv på tuffare fläckar. Samtidigt är det dock få städrobotar vars mopp klarar tuffare fläckar – det huvudsakliga syftet är trots allt att avlägsna extra damm.

Kraftigt batteri med lång drifttid

Roborock S6 är utrustad med ett kraftigt Ah-litiumjonbatteri med en kapacitet på 5200 mAh, vilket kan jämföras med Mi Robot Vacuum Mops 3200 mAh. Det rejäla batteriet ger modellen en drifttid på hela 180 minuter och att ladda upp batterierna helt tar 3 timmar.

Bortsett från det kraftiga batteriet är Roborock S6 utrustad med avancerad lasernavigering som gör den betydligt snabbare än sina föregångare. Därmed klarar modellen att städa större ytor på en kortare tid, vilket innebär att den utnyttjar drifttiden mer effektiv.

Specifikationer:
Ljudnivå
Kapacitet – behållare
Wi-Fi connected
Batteri Maxtid
Timer-funktion
Antal sidoborstar
58 dB(A)
0.48 liter
Ja
150 minuter
Ja
1

Summering

9.5Omdöme
Roborock S6 – Hög prestanda & värdefulla funktioner

Xiaomis Roborock S6 är en utmärkt robotdammsugare som ger dig hög prestanda och värdefulla funktioner till ett förhållandevis lågt pris. Bortsett från
att dammsugaren är enkel att använda har den en imponerande sugförmåga som dessutom kan anpassas efter underlaget. Även om den inbyggda moppfunktionen kunde varit en aning mer effektiv är Roborock S6 helt klart en robotdammsugare av rang. Är du ute efter ett premium alternativ kan denna modell vara något för dig. 


2

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro – Budgetvalet

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
Fördelar
 • Extrem sugförmåga
 • Låg ljudnivå
 • Avancerad lasernavigering med 12 sensorer
Nackdelar
 • Applikationen behöver en uppdatering 
Bevaka för prissänkning
×
Notifiera mig när priset har sänkts
Bevaka prissänkning för: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White - 2 712 kr
Prishistorik
×
Prishistorik för Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White
Senaste uppdateringar:
 • 2 712 kr - 20 januari, 2022
 • 2 702 kr - 18 januari, 2022
 • 2 704 kr - 15 januari, 2022
 • 2 867 kr - 13 januari, 2022
 • 2 897 kr - 8 januari, 2022
 • 2 864 kr - 6 januari, 2022
 • 3 999 kr - 13 december, 2021
 • 2 490 kr - 30 november, 2021
Sedan: 11 augusti, 2021
 • Högsta priset: 4 099 kr - 10 september, 2021
 • Lägsta priset: 2 490 kr - 30 november, 2021

Produktrecension

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro är en minst sagt prisvärd robotdammsugare som ger dig mycket för pengarna. Med sin kraftiga sugförmåga, inbyggda moppfunktion och avancerade lasernavigering kan Vacuum Mop Pro städa ditt hem på nolltid.

I vårt test av robotdammsugare är Vacuum Mop Pro helt klart en rekommenderad modell för dig som vill komma undan billigare. Trots att robotdammsugaren är billig erbjuder den många värdefulla funktioner som gör den värd varenda krona.

Intelligent lasernavigering

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro är utrustad med en ny generation LDS-laser som ser till att dammsugaren tar sig fram i hemmet utan problem. Lasern är mer effektiv än någonsin och scannar av närområdet för att bedöma avstånd till både väggar och hinder.

Modellens 12 sensorer hindrar roboten från att fastna eller ramla ner för trappor. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro tar sig dessutom över trösklar på upp till 2 cm, så du behöver inte  lyfta roboten mellan olika rum under städsessionen.

Dammsuger och moppar

Precis som namnet antyder är Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop en robotdammsugare som både dammsuger och moppar dina golv. Självklart kan du själv välja om den ska utföra båda uppgifterna samtidigt eller om den bara ska moppa respektive dammsuga.

Något som får Vacuum Mop Pro att sticka ut lite extra är dess smarta moppningsalgoritm som anpassar rutten för optimalt resultat och simulerar våttorkning för hand. Vattentanken har dessutom tre olika lägen som släpper ut precis rätt mängd vatten för perfekt städning.

Eftersom tanken styrs elektroniskt behöver du inte oroa dig för att den ska läcka ut för mycket vatten som kan orsaka skador på ditt golv.

Tyst, trots kraftig sugförmåga

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro är utrustad med en kraftig motor som ger en sugförmåga motsvarande 2100pa. Motorn drivs av ett batteri på 3200 mAh som ger en drifttid på 110 minuter. Batterikapaciteten är något lägre jämfört med övriga modeller i testet, men ändå tillräcklig för de flesta hem.

Om Vacuum Mop Pro märker att batteriet inte kommer att räcka för att fullfölja städsessionen kommer den dessutom att återvända till laddstationen. När batterierna laddats upp tillräckligt kommer den att fortsätta städningen.

Trots att Vacuum Mop Pro är extremt kraftfull och suger upp det mesta i dess väg har den en ovanligt tyst ljudnivå på så lite som 58 dB.

Styr robotdammsugaren enkelt i appen

Likt övriga robotdammsugare från Xiaomi kan du styra din Vacuum Mop Pro via din mobil. Du behöver bara ladda ner Xiaomis app Mi Home till smartphone, vilket är helt kostnadsfritt, och ansluta din dammsugarrobot.

Via appen kan du sedan sätta på och stänga av dammsugaren, styra vilka rum den ska städa och schemalägga städsessioner. Du kan även skapa så kallade no-go-zoner där du inte vill att roboten ska städa genom att sätta upp virtuella väggar.

Ytterligare en fördel är att du kan ansluta Vacuum Mop Pro till din virtuella hemassistent, till exempel Google Home eller Amazon Alexa. På så sätt kan du sätta på din dammsugare med hjälp av rösten.

Specifiaktioner:
Dammbehållare
Ljudnivå
Lokalyta (max)
batteritid (drift)
Batterityp
Produktvikt
0.55 liter
58 dB
180 m²
1.83 h
Li-Ion
3.6 kg

Summering

9Omdöme
Vacuum Mop Pro – Hög kvalitet men samtidigt prisvärd

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro är helt klart den bästa robotdammsugaren för dig som vill ha kvalitet utan att behöva betala ett alltför högt pris. Modellens många funktioner i kombination med dess höga prestanda gör den till en prisvärd modell i vårt test av robotdammsugare.


3

Roborock S5 Max – M3 Rekommenderar

Roborock S5 Max
Fördelar
 • Samma kapacitet som Roborock S6
 • Inbyggd mopp med extra stor vattentank
 • Ger dig mycket för pengarna
Nackdelar
 • Något kortare drifttid
Bevaka för prissänkning
×
Notifiera mig när priset har sänkts
Bevaka prissänkning för: Roborock S5 Max Robotdammsugare - 3 690 kr
Prishistorik
×
Prishistorik för Roborock S5 Max Robotdammsugare
Senaste uppdateringar:
 • 3 690 kr - 13 januari, 2022
 • 4 199 kr - 5 januari, 2022
 • 3 690 kr - 29 december, 2021
 • 4 199 kr - 1 september, 2021
 • 3 890 kr - 26 augusti, 2021
 • 4 199 kr - 13 augusti, 2021
Sedan: 13 augusti, 2021
 • Högsta priset: 4 199 kr - 13 augusti, 2021
 • Lägsta priset: 3 690 kr - 29 december, 2021

Produktrecension

Roborock S5 Max är en billig robotdammsugare som erbjuder en rad värdefulla funktioner. Trots att detta är föregångaren till Roborock S6 är dess funktioner snarlika med vissa mindre skillnader, bland annat har S5 Max en större vattentank, men kortare drifttid.

Bortsett från det är Roborock S5 Max helt klart en robotdammsugare som spelar i den högre ligan. Trots det låga priset erbjuder S5 Max bland annat intelligent navigering, inbyggd moppfunktion och automatiskt turboläge på mattor.

Effektiv navigering

Roborock S5 Max är utrustad med intelligent navigering via en avancerad LDS-laser som scannar av rummet i 360 grader med 300 varv per minut. Tack vare lasern och den inbyggda trappsensorn kan robotdammsugaren förstå sin omgivning och på så sätt planera en optimal rutt.

Robotdammsugaren läser av sitt närområde och börjar därefter med att rengöra rummets kanter för att arbeta sig inåt i raka linjer. Den snabba processorn låter S5 Max fatta extra snabba beslut – till exempel om den stöter på ett hinder – som ger dig ännu snabbare städning.

Kraftig sugförmåga, trots låg ljudnivå

Vad gäller sugkraft är Roborock S5 Max snarlik Roborock S6 – modellen är utrustad med en motor på 58 W som ger den en imponerande sugförmåga på upp till 2000pa. Trots dess kraftiga sugförmåga har Roborock S5 Max en relativt låg ljudnivå 60 dB.

Även här kan du ställa in ett läge som gör att dammsugaren automatiskt anpassar sugkraften efter underlaget. På mattor kan den till exempel aktivera ett turboläge för att uppnå ett optimalt resultat.

Både S5 Max och S6 har ett batteri med en kapacitet på 5200 mAh, men det som skiljer dem åt är drifttiden. Medan S5 Max har en drifttid på 120 minuter kan S6 arbeta i hela 180 minuter. Samtidigt är laddningstiden en timme kortare, det vill säga 2 timmar istället för 3. 

Dammsuger och moppar

Även Roborock S5 Max är utrustad med en moppfunktion som håller dina golv skinande rena. Återigen bör du inte förvänta dig mirakel när det gäller tuffare fläckar, men vill du få bort lite extra damm är moppfunktionen mer än tillräcklig.

Det som skiljer Roborock S5 Max från S6 när det gäller just moppning är tanken som nästan är dubbelt så stor (290 ml jämfört med 140 ml). Detta innebär att du kan våttorka en yta på upp till 200 kvm.

Dessutom ger S5 Max dig bättre kontroll över vattentanken med elektrisk styrning och jämnt vattenutsläpp under hela städningen.

Styr via app eller assistent

I och med att detta är en robotdammsugare från Xiaomi kan du ansluta den till Xiaomis egen app Mi Home. Via appen, som du laddar ner kostnadsfritt från App Store eller Google Play Store, kan du sedan installera din S5 Max och göra olika inställningar.

Du kan till exempel schemalägga städning när du inte är hemma, stänga av specifika delar av hemmet eller anpassa mängden vatten vid moppningen. Om du vill styra din robotdammsugare via rösten kan du självklart ansluta den till din hemassistent Google Home eller Alexa.

Specifikationer:
Ljudnivå
Kapacitet – behållare
Wi-Fi connected
Batteri Maxtid
Lokalyta (max)
Laddningstid
60 dB
0.46 liter
Ja
2 h
200 m²
6 h

Summering

9.2Omdöme
Roborock S5 Max – Bra moppfunktion & stor vattentank

Om du värdesätter en bra moppfunktion kan Roborock S5 Max vara en passande modell för dig. Det är nämligen moppfunktionen som främst skiljer Roborock S5 Max från övriga Xiaomi-modeller i vårt test av robotdammsugare. Dels är vattentanken större, vilket innebär att den klarar en större yta, samtidigt som du kan styra vattenutsläppet via appen. I övrigt är skillnaderna mellan S5 Max och S6 minimala, bortsett från en något kortare drifttid.


4

Neato Robotics Botvac D7 Connected

Neato Robotics Botvac D7 Connected
Fördelar
 • Integrerad laddningsstation
 • Kompatibel med smartklockor och assistenter
 • Avancerat navigeringssystem
Nackdelar
 • Något kort batteritid
 • Saknar moppfunktion
Bevaka för prissänkning
×
Notifiera mig när priset har sänkts
Bevaka prissänkning för: Roomba 980 robotstøvsuger med iRobot HOME app - 5 246 kr
Prishistorik
×
Prishistorik för Roomba 980 robotstøvsuger med iRobot HOME app
Senaste uppdateringar:
 • 5 246 kr - 20 januari, 2022
 • 5 051 kr - 18 januari, 2022
 • 5 195 kr - 15 januari, 2022
 • 5 222 kr - 13 januari, 2022
 • 5 337 kr - 5 januari, 2022
 • 5 401 kr - 21 december, 2021
 • 5 259 kr - 13 december, 2021
 • 5 223 kr - 2 december, 2021
Sedan: 1 september, 2021
 • Högsta priset: 6 055 kr - 1 september, 2021
 • Lägsta priset: 5 051 kr - 18 januari, 2022

Produktrecension

Neato Robotics är kända för att skapa robotdammsugare med en unik D-form. Detta har såklart en poäng, eftersom denna form tillåter dammsugaren att komma åt i alla hörn. Neato Robotics Botvac D7 Connected är en populär robotdammsugare med samma innovativa form som gör sitt jobb galant.

Bortsett från att leverera ett optimalt städresultat har Botvac D7 Connected två olika rengöringslägen, effektiva precisionsborstar och en integrerad laddningsstation. Neato Robotics snygga och användarvänliga app ger dig dessutom total kontroll över städningen.

Unik design och SpinFlow-teknik

Som tidigare nämnt har Botvac D7 Connected samma D-formade design som Neato Robotics övriga modeller. Detta gör att dammsugaren kommer åt i alla hörn samt kring möbler utan problem, vilket traditionella runda modeller sällan klarar.

Botvac D7 Connected är utrustad med så kallad SpinFlow-teknik som ger dig ett utmärkt resultat vid varje städning. Dammsugarens kraftiga sugeffekt i kombination med des precisionsborstar rengör på djupet med imponerande precision.

Två olika rengöringslägen och mörkerfunktion

Neato Robotics Botvac D7 Connected har två olika rengöringslägen som fungerar på alla typer av underlag: Eco och Turbo. Eco är ett tystare rengöringsläge som kräver mindre energi, vilket passar för vardagsstädning. Turbo är dammsugarens kraftfullaste rengöringsläge som passar vid tuffare städsessioner.

Ytterligare en finess med Botvac D7 Connected är dess mörkerfunktion som tillåter den att städa även i mörker. De inbyggda lasrarna kan navigera utan problem även vid sämre belysning och modellens låga ljudnivå gör det möjligt för dig att städa även under natten. 

Integrerad laddningsstation

Botvac D7 Connected är utrustad med en integrerad laddningsstation, vilket innebär att den kan laddas upp automatiskt vid behov för att kunna fullfölja sin städsession. När batteriet börjar bli lågt kommer den att återvända till sin station.

Robotdammsugaren är utrustad med ett 4 200 mAh Lithium-ion-batteri som ger en drifttid på

120 minuter, vilket är något mindre jämfört med övriga modeller i vårt test. Laddningstiden är 2,5 timmar. 

När det gäller just laddningsstationen är det en del användare som stött på problem. Dels har Botvac D7 Connected i vissa fall stannat precis framför stationen och vissa användare menar att det kan vara svårt att placera dammsugaren rätt.

Full kontroll via app

Likt övriga robotdammsugaren kan du ansluta din Botvac D7 Connected till Neato Robotics egen applikation. Jämfört med Xiaomis mjukvara erbjuder Neato Robotics ett betydligt modernare gränssnitt som gör appen extra användarvänlig

I appen – som fungerar som en fjärrkontroll – kan du skapa skräddarsydda städsessioner, begränsa specifika zoner i hemmet samt få översikt över tidigare städningar. Du kan dessutom koppla din Botvac D7 Connected till smarta klockor som Apple Watch och Android Wear eller till assistenter som Alexa eller Google Home. 

Specifikationer:
Ljudnivå
Kapacitet – behållare
Laddningstid
Batteri Maxtid
Certifiering
Lokalyta (max)
69 dB
0.75 liter
2.5 h
2 h
HEPA-certifierat filter
460 m²

Summering

8.6Omdöme
Botvac D7 Connected – Intelligent robotdammsugare med hög precision

Botvac D7 Connected är en intelligent robotdammsugare från Neato Robotics som städar ditt hem på nolltid med hög precision. Modellens D-form i kombination med avancerade navigeringssystemet och SpinFlow-tekniken kan du förvänta dig ett optimalt resultat varje gång. Det enda Botvac D7 Connected saknar är en moppfunktion. Dessutom kunde drifttiden varit något lägre, men kan du bortse från detta är modellen värd vartenda öre.


5

iRobot Roomba 980

iRobot Roomba 980
Fördelar
 • Kraftig sugförmåga med CarpetBoost
 • Intelligent navigering med vSLAM-teknik
 • Elegant design
Nackdelar
 • Saknar moppfunktion
Bevaka för prissänkning
×
Notifiera mig när priset har sänkts
Bevaka prissänkning för: Roomba 980 robotstøvsuger med iRobot HOME app - 5 246 kr
Prishistorik
×
Prishistorik för Roomba 980 robotstøvsuger med iRobot HOME app
Senaste uppdateringar:
 • 5 246 kr - 20 januari, 2022
 • 5 051 kr - 18 januari, 2022
 • 5 195 kr - 15 januari, 2022
 • 5 222 kr - 13 januari, 2022
 • 5 337 kr - 5 januari, 2022
 • 5 401 kr - 21 december, 2021
 • 5 259 kr - 13 december, 2021
 • 5 223 kr - 2 december, 2021
Sedan: 1 september, 2021
 • Högsta priset: 6 055 kr - 1 september, 2021
 • Lägsta priset: 5 051 kr - 18 januari, 2022

Produktrecension

iRobots Roomba har blivit ett omåttligt populär robotdammsugare på grund av dess höga prestanda och exklusiva design. Roomba 980 är en av iRobots mer prisvärda modeller som erbjuder flera smarta funktioner för ett dammfritt hem, bland annat IFTTT och CarpetBoost.

Robotdammsugarens rengöringshuvud anpassar sig automatiskt efter underlaget, vilket innebär att Roomba 980 passar alla typer av golv. Via den tillhörande applikationen kan du dessutom få full kontroll över städningen.

Starkt sug och smarta sensorer

iRobot Roomba 980 drivs av ett 3 300 mAh Lithium-ion-batteri med en spänning på 230 V som ger modellen en kraftig sugförmåga på 1700pa. Det är visserligen något mindre än övriga modeller i vårt robotdammsugar-test, men Roomba 980 har ett ess i rockärmen.

Denna robotdammsugare är nämligen utrustad med smarta sensorer som känner av när ett område är extra smutsigt. Då städar modellen helt enkelt på samma ställe tills det att smutsen är borta.

Extra effektiv är iRobot Roomba 980 på mattor. Detta tack vare funktionen CarpetBoost som automatiskt ökar effekten för att suga upp all smuts som gömmer sig i mattans fibrer. Faktum är att Roomba 980 är en av de bästa robotdammsugarna när det gäller rengöring av mattor.

Intelligent navigering

iRobot Roomba 980 tar sig fram utan problem i hemmet. Det intelligenta navigeringssystemet med intuitiva sensorer ser till att den undviker hinder och trappor. Samtidigt gör dess låga höjd att den enkelt kommer in under möbler.

Ytterligare en finess är robotens vSLAM-teknik som skapar visuella landmärken i den kartlagda rutten. Detta hjälper Roomba 980 att komma ihåg vart den är samt vart den har städat tidigare.

Högkvalitativ applikation

iRobot erbjuder självklart en modern applikation som tillåter användare att styra sin robotdammsugare enklare. Applikationen iRobot HOME är kostnadsfri att ladda ner och självklart kompatibel med alla operativsystem. Du ansluter din Roomba 980 att enkelt via wif-fi.

Via appen kan du sedan få tillgång till mängder av nyttig information och innovativa funktioner. Bland annat kan du schemalägga städningar och ställa in specifika områden som är i behov av extra rengöring, till exempel hallen.

Du kan även ta del av rapporter och historik för tidigare städsessioner som bland annat visar vart din robot städat, vilka områden den fokuserat extra mycket på samt hur lång tid städningen tagit.

Bekväm röststyrning

Ytterligare några funktioner som får Roomba 980 att sticka ut är dess röststyrning. Du kan till exempel koppla roboten till Google Home eller Amazon Alexa för att förenkla städningen ytterligare.

Modellen stödjer dessutom mobilfunktionen IFTTT som får robotdammsugaren att agera på ett visst sätt vid vissa tillfällen. Till exempel kan den pausa städningen när din mobiltelefon ringer för att inte störa ditt samtal. Den kan även starta städningen när din mobil inte längre finns i hemmet. 

Specifikationer:
Ljudnivå
Kapacitet – behållare
Batteritid (drift)
Laddningstid
Certifiering
Lokalyta (max)
67 dB
0.65 liter
2 h
3 h
HEPA-certifierat filter
190 m²

Summering

8.4Omdöme
Robot Roomba 980 – Kvalitetsdammsugare med utmärkt sugförmåga

Robot Roomba 980 är en kvalitetsdammsugare som gör vad den ska. Dess utmärkta sugförmåga i kombination med funktioner som CarpetBoost och vSLAM-teknik ger dig ett utmärkt resultat vid varje städning. Roboten må sakna moppfunktion, men är utrustad med en rad andra finesser. Några av de främsta är dess stöd för IFTTT, röststyrning och den moderna applikationen.


Köpguide – Viktigt att tänka på innan du köper

Hur har vi genomfört detta test för robotdammsugare?

I vårt test har vi granskat utbudet av robotdammsugare och tittat närmare på specifika faktorer för att kunna välja ut fem rekommenderade modeller, varav en som är bäst i test. Vi har bland annat utgått från robotdammsugarnas prestanda, funktioner, sugförmåga, pris, batterikapacitet och mjukvara.

Vi har även tagit hänsyn till kundernas egna betyg och experternas tester för att avgöra vilken av dessa robotdammsugare som är bäst i test, det vill säga den dammsugare som fått högst betyg i genomsnitt.

Källor

Techradar

Techradar är USA:s motsvarighet till svenska M3 IDG, det vill säga en plattform som helhjärtat fokuserar på tech och elektronik. Här kan du ta del av detaljerade köpguider, objektiva produktrecensioner och intressanta nyheter om allt som har med teknik att göra. Techradars recension av testvinnaren Roborock S6.

M3 IDG

M3 IDG är Sveriges största prylsajt som erbjuder artiklar, guider och nyheter med fokus på tech. Du kan till exempel läsa detaljerade recensioner av mobiltelefoner och spelkonsoler, men också av robotdammsugare och mycket mer. recension av Xiaomi Mi Roborock S5 Max som du kan läsa här.  

Byggahus.se

Byggahus.se är en plattform för dig som är intresserad av husbygge och mer därtill. Bortsett från spännande artiklar och guider hittar du även en shop, ett forum för sajtens medlemmar och ett flertal bloggar med fokus på hem och hus. recension av Neato Botvac D7 Connected.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del utav de bästa erbjudanden och blir notifierad när vi släpper alla stora produkt tävlingar? Prenumerera nu!

Priceadvisor.se är en prisjämförelsesajt som skapades för att hjälpa konsumenter att ta de rätta besluten före ett köp på nätet. Vi är här för att hjälpa alla att hitta de bästa produkterna till dom bästa priserna helt utan krångel för dig.

Information

© Copyright alla rättigheter reserverade PriceAdvisor - Nordic Programvara AB

SE - Regular@2x
Logo
Enable registration in settings - general