Om oss

Om vår prisjämförelsetjänst

PriceAdvisor är en kostnadsfri prisjämförelsesajt som skapades för hjälpa konsumenter att ta de rätta besluten före ett köp på nätet. Vi är för att hjälpa alla att hitta de bästa produkterna till dom bästa priserna.

Hitta bästa priset

Vi strävar mot att alltid hitta det bästa priset för våra användare, alla ska ha möjligheten att kunna jämföra priser innan ett köp på nätet. Idag kan det vara en djungel av att jämföra olika priser för ditt nästa köp, därför behövs en tjänst som lätt kan ge dig direkta prisjämförelser på de produkter du letar efter.

Enklare design & navigation

Vi på PriceAdvisor jobbar mot skapa en tjänst som är lättnavigerad och kan användas av alla. När du anländer till vår webbplats ska du lätt kunna hitta svaret på din fråga & lösning på ditt problem.

Tävlingar – Giveaways

Vi vill ge möjligheten till våra besökare att kunna vinna produkter istället för behöva köpa en, därför genomför vi olika tvänlingar för produkter & tjänster på vår webbplats. Prenumerera på vårt nyhetsbrev & håll utkik på vår webbplats för att bli notifierad om nästa tävling

Hur genomför vi våra tester?

Vi har skapat en sektion på vår plattform för att genomföra tester av olika produkter för konsumenter. Högkvalitativa recensioner som ger besökare en bra vägledning för kunna välja sin nästa produkt.

Vi testar många av produkterna själva direkt i vår studio i centrala stockholm. Testerna genomförs av våra experter här på PriceAdvisor. Mycket av det vi testar får en egen videorecension som publiceras direkt på vår youtubekanal. Av de produkter vi inte testar själva så baseras våra omdömen på vad andra experter, aktörer & konsumenter själva tycker om det dom har testat. Vi är mycket noggranna i vår research & de produkter vi väljer att rekommenderar på vår webbplats.

Vårt mål & vision

Jämföra på nätet ska vara enkelt & snabbt. Idag blir det allt vanligare att konsumenter vill jämföra en produkt innan ett köp, många hemsidor fokuserar inte på de viktiga punkterna för gör ett beslut enkelt. Vi på PriceAdvisor har valt att ändra på det och skapa en tjänst som alla kan ta del av och kommer göra jämförelser på nätet mycket enklare.

Är vår tjänst gratis? 

Vår tjänst på priceadvisor.se är helt kostnadsfri, det kostar inget att använda vår plattform eller genomföra prisjämförelser. Vi vill att alla konsumenter på nätet ska kunna få möjligheten att ta del av helt kostnadsfria prisjämförelser men samtidigt få ett stort värde tillbaka som hjälper på resan till ett internetköp. 

Vilka affiliatenätverk jobbar vi med?

Här är de affiliatenätverk vi är kopplade mot när vi hämtar information kring våra prisjämförelser. 

 • Adtraction
 • Adrecord
 • Addrevenue
 • TradeDoubler
 • Adservice
 • PartnerAds
 • AWIN

Vem står bakom priceadvisor.se?

priceadvisor.se drivs av PriceAdvisor Sweden AB. Vi är ett svenskt aktiebolag som har vårt huvudkontor i centrala stockholm.

 • PriceAdvisor Sweden AB
 • Brännkyrkagatan 76, 118 23 Stockholm
 • Org:559200-7172
 • [email protected]

Alice Lindqvist

- Redaktör

William berg

- Produktspecialist

Johan Nilsson

- Skribent

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del utav de bästa erbjudanden och blir notifierad när vi släpper alla stora produkt tävlingar? Prenumerera nu!

Priceadvisor.se är en prisjämförelsesajt som skapades för att hjälpa konsumenter att ta de rätta besluten före ett köp på nätet.

Vi är här för att hjälpa alla att hitta de bästa produkterna till dom bästa priserna helt utan krångel för dig.

Copyright © 2020 - 2024 av PriceAdvisor Sweden AB. Alla rättigheter reserverade.

Som amazon-associate tjänar priceadvisor.se pengar på kvalificerade köp

PriceAdvisor
Logo
Jämför produkter
 • Total (0)
Jämför