Hur vi testar

Hur genomför vi våra bäst i test?

När vi testar produkter på PriceAdvisor så finns det två olika metoder som vi jobbar med.

1.Test av våra experter

Vid flera fall så testas produkter av våra experter i vår studio i centrala stockholm. Vi har en studio där vi filmar och fotograferar de produkter som presenteras i våra bäst i test. Med den här metoden så genomför vi noggranna tester där vi testar produktens egenskaper & prestanda och ser hur den presterar i verkligheten för att kunna leverera våra besökare ett sådant ärligt & högkvalitativt produktomdöme som möjligt.

Alla produkter som testas i vår studio får en videorecension som publiceras på vår youtubekanal. Vårt mål är att producera recensioner som håller en riktigt hög kvalitet och har ett högt produktionsvärde. Idag finns det många produktrecensioner att ta del av på plattformen YouTube men få gör ett bra jobb med att skapa något av sevärdhet, kvalite, värde och som faktiskt fångar uppmärksamheten av tittaren. Det har vi tänkt att ändra på. Ni kan hitta vår youtubekanal här

2.Test baserat på omdömen & produktdata

När vi inte testar produkterna själva så använder vi en annan metod som bygger på att vi jobbar med att samla in externa tester, kundrecensioner, produktspecifikationer och priser för skapa en bra sammanställning om vilka produkter som är bäst inom en specifik kategori.

Dessa punkter är viktiga i våra tester & skapar vårt slutliga omdöme:

  • Kundomdömen – Vad tycker konsumenter själva om produkten som de har använt? Vi analyserar flertal olika webbutiker & källor för skapa en så bred uppfattning som möjligt om vad det genomsnittliga användarebetyget är för den produkten vi tänker ta med i vårt test.
  • Expertomdömen från stora aktörer – Vi kollar vad andra experter tycker om produkten, vad för betyg produkten har fått & hur många olika aktörer som testat samma produkt. Det kan vara källor som aftonbladet, expressen Råd&Rön, testfakta m.m
  • Jämförelse av produktspecifikationer – Sedan är det viktigt att djupdyka och jämföra produkternas olika egenskaper & specifikationer för att se vilken produkt som utmärker sig och ger mer för pengarna. Vi kollar på prestanda, funktioner, design, kvalitet, hållbarhet och mycket mera för skapa ett bra omdöme om vad för skillnader det finns mellan produkterna och vilken som är bäst. Vi har tre olika utmärkelser när vi väljer produkter i våra tester. Följande är ”bäst i test” ”premiumvalet” och ”budgetvalet”.
  • Bäst i test utmärkelsen går till den produkten som har ett rimligt pris, höga användarebetyg, blivit testvinnare hos flera aktörer, och utmärker sig i kvaliteten, design & egenskaper.
  • Premiumvalet är en utmärkelse som går till produkter som håller lite högre kvalitet, har fler funktioner och har höga kundomdömen men som kanske är åt det dyrare hållet, vilket skapar en mer premiumkänsla.
  • Budgetvalet är utmärkelsen som går till produkter som har ett betydligt lägre pris, sämre kvalitet, sämre design, och mindre funktioner men som passar personer med en mer begränsad budget.
  • Jämförelse av produktpriser – I våra tester så väger även priset en stor roll, man vill förstås ha ett så lågt pris som möjligt, då har vi skapat möjligheten att kunna jämföra priser från olika butiker enkelt i en prisjämförelse lista. När vi väljer fram de bästa produkterna så tittar vi även på tillgängligheten av produkten och butikens allmänna kvalite, & om priset är rimligt för en allmän konsument. Vårt mål är att göra den grundliga researchen åt konsumenter så ni som besökare slipper sitta i timmar & leta på nätet efter det bästa valet.

Vem ligger bakom recensionerna?

Alla recensioner produceras av våra experter här på PriceAdvisor. Vi har flera års erfarenhet av testande inom olika produktsegment. Teamet består av flera kompetenta människor som är duktiga inom olika specifika områden för skapa tester av så hög kvalite som möjligt.

Alice Lindqvist

- Redaktör

William berg

- Produktspecialist

Johan Nilsson

- Skribent

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del utav de bästa erbjudanden och blir notifierad när vi släpper alla stora produkt tävlingar? Prenumerera nu!

Priceadvisor.se är en prisjämförelsesajt som skapades för att hjälpa konsumenter att ta de rätta besluten före ett köp på nätet.

Vi är här för att hjälpa alla att hitta de bästa produkterna till dom bästa priserna helt utan krångel för dig.

Copyright © 2020 - 2024 av PriceAdvisor Sweden AB. Alla rättigheter reserverade.

Som amazon-associate tjänar priceadvisor.se pengar på kvalificerade köp

PriceAdvisor
Logo
Jämför produkter
  • Total (0)
Jämför