Bäst i test

SMEG Brödrost – Bäst i test

Test av tre brödrostar från SMEG vilken är vinnaren? – 2022

Vill du ha möjligheten att kunna rosta den perfekta mackan till frukosten i hemmet? Då är det hög tid för dig att investera i en brödrost. Och det inte vilken brödrost som helst, utan frågar du oss så är Smeg brödrost ett av de bättre alternativen. 

Brödrostar från Smeg är både hållbara, lätthanterliga, snygga och säkra. De kommer dessutom i en uppsjö av fina färger och former så att du kan hitta en variant som passar perfekt in i ditt hem. Kolla in vår guide om bästa Smeg brödrost nedan för att hitta din favorit!

Filippa Richert

Filippa Richert

Copywriter


1

SMEG TSF01 – Bäst i test

Fördelar
 • 4,9/5 i kundbetyg hos Cervera
 • Högt testbetyg
 • Älskad av kunder hos Netonnet
 • Mångsidig brödrost med automatiskt justerbara öppningar och 6 inställningar
Nackdelar
 • Något dyr
 • Kan rosta långsamt i vissa fall

Produktrecension

Den bästa brödrosten från Smeg är deras Smeg TSF01. Denna modell är utformad för att vara lättanvänd, praktisk och smidig att hantera, samtidigt som den ska göra sig snygg i köket eller på hyllan. Dess unika design i fina färger bidrar till att brödrosten är som en inredningsdetalj i sig. Denna ger plats för 2 skivor som rostas perfekt enligt smak och tycke.

Justerbara, rymliga öppningar

En stor fördel med just den här brödrosten från Smeg är att den är utformad med rymliga öppningar som justeras automatiskt i storlek. På så sätt är detta en brödrost som kan användas för alla olika typer av bröd, och till och med även vissa bakverk och liknande. Öppningarna för 2 skivor är 3,6cm breda.

Hållbar och tålig

När du köper en Smeg brödrost kan du känna dig säker på att du gör en investering som håller. Trots att dessa kommer till en något lite högre pris än andra modeller på marknaden finns det mycket som talar för att den verkligen är värd det. Tack vare att brödrosten är tillverkad i rostfritt stål är den både tålig, hållbar och smidig att hantera och sköta om. Helt klart en bäst i test vinnare.

Användbara funktioner

Sist men inte minst vill vi slå ett slag för den här brödrosten och dess smarta, praktiska funktioner. Du kan bland annat välja mellan olika inställningar för uppvärmning och upptining, samt sätta igång den specifika bagel- funktionen. Det finns också 6 olika rostlägen. Till råga på allt detta så kan du välja mellan en snygg retrodesign i mängder av färger så som vit, svart, rosa, röd, blå och guld.

Specifikationer:
– Antal skivor: 2
– Bredd på öppning (för skivor): 3,6cm
– Effekt: 950W
– Mått: 19,8x31x19,5cm
– Vikt: 2,4kg

Summering

9.2Omdöme
SMEG TSF01 – en solklar bäst i test vinnare som kan anpassas efter alla behov


2

SMEG TSF02

Fördelar
 • 5/5 I kundbetyg hos Bagaren&kocken
 • Högt kundbetyg hos hemmy.se
 • Kan rosta både 2 och 4 skivor enligt behov
 • Smidig konstruktion för enkel hantering
Nackdelar
 • Tung och något bred

Produktrecension

För dig som vill ha möjligheten att köpa hem en riktigt bra Smeg brödrost utan att behöva spendera allt för mycket pengar kan vi rekommendera vår vinnare i budgetkategorin, Smeg TSF02. Till skillnad från vår absoluta bäst i test vinnare TSF01 är denna modell det bästa valet om du vill kunna rosta 4 skivor samtidigt. Utöver det är funktionerna i princip de samma som hos ovanstående modell, bara att denna är något uppdaterad och något mer kraftfull.

Extra breda öppningar

Som precis nämnt är denna Smeg brödrost ett optimalt alternativ för dig som vill kunna rosta 4 skivor på samma gång. Tack vare brödrostens rymliga öppningar kan du dock välja om du vill rosta 2 skivor eller 2 stycken. Det innebär mångsidig användning för alla behov och önskemål.

Kraftfull brödrost för effektiva resultat

En annan rätt stor skillnad mot denna budgetvinnare TSF02 och vår bäst i test vinnare TSF01 är att denna variant är väldigt mycket mer kraftfull och effektiv. Det då TSF02 har 1500W i effekt vilket nästan är dubbelt så mycket som ovanstående Smeg brödrost.

Smidig hantering

Hos denna brödrost vill vi slå ett slag för att hantering såväl som användning både är smidig och enkel. Det tack vare att detta är en sådan brödrost som är utformad med smarta funktioner. Du har bland annat utdragbar smulbricka och tydliga knappar med upptiningsfunktion och stoppfunktion. Du slipper alltså allt som heter krångel när du rostar bröd i denna, allt för ett mycket bra pris!

Specifikationer:
– Antal skivor: 2 eller 4
– Effekt: 1500W
– Mått: 20,8×21,5×39,4cm
– Vikt: 3,3kg

Summering

8.6Omdöme
SMEG TSF02- perfekt brödrost för dig som vill erbjudas enkel hantering och flera valmöjligheter


3

SMEG TSF03 – Premiumvalet

Fördelar
 • +4,2/5 i kundbetyg hos Cervera
 • Rejäl och rymlig brödrost med plats för 4 skivor
 • Hållbar och tålig konstruktion i snygg design
Nackdelar
 • Rätt tung
 • Dyr

Produktrecension

Här har vi den optimala, mest maxade brödrosten från Smeg på marknaden. Deras Smeg TSF03 är både rejäl, robust och riktigt effektiv. Du kan rosta hela 4 skivor bröd samtidigt men kan välja att styra de 2 sidorna på olika sätt. Lättanvänd och mångsidig. Designen är den klassiska retro-stilen som gör sig riktigt snyggt i köket. Dyr brödrost, men å andra sidan en produkt du kan lita på!

Rosta 4 skivor enligt önskemål

För dig som vill kunna rosta 4 brödskivor på samma gång kommer den här brödrosten bli en stor favorit. I denna kan du nämligen inte bara rosta 4 skivor samtidigt, utan du kan även ställa in 2 olika inställningar för de 2 sidorna tack vare deras oberoende kontroller. Här kan alltså alla användare få till önskad rostning enkelt och smidigt.

Smarta funktioner

Tack vare brödrostens smarta funktioner är användningen av denna produkt också väldigt enkel. Uppvärmning, upptiningsfunktion, bagel och 6 olika rostningsgrader kan du ställa in mellan. Knapparna för att välja dessa funktioner lyses upp och är därmed lätta att se oavsett tid på dygnet.

Brödrost med extra breda fack

En annan stor fördel med denna Smeg brödrost är att den kommer med extra breda fack. Det är med andra ord inga problem att rosta alla olika typer av bröd här. Välj en modell i den färg du anser passar i ditt hem och njut av hur lätt och smidigt du använder den.

Specifikationer:
– Antal skivor: 4
– Effekt: 2000W
– Mått: 20,8×39,5×21,5cm
– Vikt: 3,8kg

Summering

8Omdöme
SMEG TSF03 – det pålitliga premiumvalet som gör sig bäst för stora sällskap och familjer


Köpguide – Viktigt att tänka på innan du köper

Varför är smeg ett sådant populärt varumärke inom köksprodukter?

Smeg har framförallt blivit ett så populärt märke inom köksprodukter då de tillverkar produkter i snygga, stilrena och unika 50-talsdesigns. Oavsett om du köper en Smeg brödrost eller någon annan liknande produkt från märket kommer den att göra sig perfekt som en inredningsdetalj i köket, på matbordet eller hyllan.

Det är alltså snarare en fördel att låta din brödrost eller liknande stå framme i köket än att du ska plocka bort den, vilket sällan gäller med andra köksvaror! Smegs produkter kommer i en uppsjö av olika designs och färg och kan därmed anpassas efter allas stilar, tycke och smak. Du väljer själv om du vill ha en mer neutral produkt i crème, vit eller svart, eller om du vill inreda med rosa, blått eller gult.

Utöver att märkets känsla för design skapar stor popularitet är detta också ett märke som tillverkar produkter av kvalité. De må kosta en del, men för dess hållbarhet och funktioner får du mycket för pengarna. Köksvarorna är ofta också väldigt lätta att använda och hantera, och så erbjuder de många gånger flexibla funktioner för mångsidiga resultat.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Snitt omdöme 4.7 / 5. Omdöme antal: 6

Ingen har lämnat ett omdöme, bli den första!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del utav de bästa erbjudanden och blir notifierad när vi släpper alla stora produkt tävlingar? Prenumerera nu!

Priceadvisor.se är en prisjämförelsesajt som skapades för att hjälpa konsumenter att ta de rätta besluten före ett köp på nätet. Vi är här för att hjälpa alla att hitta de bästa produkterna till dom bästa priserna helt utan krångel för dig.

© Copyright alla rättigheter reserverade PriceAdvisor - Nordic Programvara AB

Logo
Enable registration in settings - general