Severin Assistent – KM 3898

Vi på PriceAdvisor har testat Severin Assistent - KM 3898 se vår video när vi testar produkten live!
2492 Kr Till butik

Test av Severin Assistent – KM 3898


Severin köksmaskin – KM 3898

Fördelar
  • Kraftfull hushållsassistent med integrerad hushållsvåg
  • 7 hastigheter samt pulsfunktion
  • Läcker design i matt svart färg
Nackdelar
  • Mindre motor
  • Kan köpas hos begränsat antal återförsäljare

amazon.se

  • Gratis leverans med amazon prime
  • Snabba leveranser
  • Stort utbud av produkter

Betalningsalternativ

Recension av Severin Assistent

Vi på PriceAdvisor har fått möjligheten att testa Severin Assisten KM 3898. Denna matberedare är inte bara en funktionell köksapparat utan också en representant för modern design och teknik i ditt kök. Med en stabil bas av aluminium och en stadig plastöverdel, erbjuder denna assistent inte bara hållbarhet utan också en touch av framtid med sin digitala display och belysning som elegant lyser upp skålens innehåll.

Design och Användarvänlighet

Severin Assistent är klädd i matt svart, en färg som utstrålar elegans och passar in i alla kök. Den digitala displayen är mer än bara en visuell tillfredsställelse, den är möjlighet till extra precision genom såväl hushållsvåg som timer. Hushållsassistenten har alltså sju hastighetsinställningar, pulsfunktion, inbyggd hushållsvåg och en integrerad timer. Användaren kan enkelt ställa in tiden för bearbetning, vilket frigör tid och ger möjlighet att utföra andra köksaktiviteter parallellt.

Montering och inställning av Severin Assistent var enkel, och vi kunde snabbt komma igång med att använda köksmaskinen. Vilket snabbt låter användaren gå från uppackning till full användning. Dessutom är det enkelt att kunna följa recept utan behov av externa mätinstrument, tack vare den integrerade vågen som ger exakt mätning av ingredienser direkt i skålen.

Funktioner och Prestanda

Med en robust motor på 1000W och en kapacitet att hantera upp till 3 kg kakdeg eller 1,5 kg jäst deg, tar denna matberedare sig an de mest krävande uppgifterna utan att svika. Det medföljande tillbehörssetet med degkrok, två olika vispar och stänkskydd ger mångsidigheten att enkelt blanda, knåda och vispa en mängd ingredienser.

Designad för att stå stadigt med sugkoppsben, garanterar Severin Assistent säkerhet och stabilitet även när den arbetar på högsta kapacitet. Tysk kvalitet talas det om, och det lever apparaten upp till med sin 2-års garanti som backar upp löftet om prestanda och hållbarhet.

Pris och Värde

Till priset av 3 495 kr är Severin Assistent ett fynd. I det mer ekonomiska segmentet av hushållsassistenter kan man ibland förvänta sig kompromisser i prestanda eller byggkvalitet, men Severin bryter normen och levererar en maskin som känns lika pålitlig som dess dyrare motsvarigheter.

Tillbehör och Expansion

Grundpaketet kommer välutrustat, men för de som söker mer finns tillbehör som en köttkvarn och blender, lätt tillgängliga för köp. Detta gör Severin Assistent till ett flexibelt verktyg, redo att utvidgas efter användarens behov.

Använda denna hushållsassistent

När jag testade Severin Assistent, blev jag glatt överraskad av dess förmåga att hantera en mängd olika köksuppgifter. Oavsett om jag knådade en tung bröddeg, vispade lätt grädde eller blandade en smidig kaksmet, levererade assistenten konsekvent goda resultat. Med sin rostfria skål och en motor som håller måttet, är det en apparat som jag utan tvekan skulle rekommendera till både amatörkockar och mer erfarna matentusiaster.

Dess användarvänlighet framgick tydligt i det enkla sättet att montera och justera inställningar. Och när jag var klar? All rengöring gick lekande lätt eftersom alla löstagbara delar klarar av diskmaskinen.

Specifikationer:
Kapacitet 5,5 l
Antal effektlägen 7 st
Pulsfunktion Ja
Effekt 1000 W
Tillverkarens artikelnr KM 3898
Förpackningens storlek 38 x 35,5 x 27,5 cm
Förpackningens vikt 6,71 kg

Summering

8.7Omdöme
Severin köksmaskin erbjuder teknologi, design och funktionalitet till ett paket som är svårt att motstå

Severin Assistent står sig inte bara bra i konkurrensen med sina högkvalitativa prestanda och användarvänlighet, men också som en estetisk tillgång till köket. För dem som söker en hushållsassistent som är mer än bara en arbetsmaskin, erbjuder Severin en produkt som sammanfogar teknologi, design och funktionalitet till ett paket som är svårt att motstå.

Slutligen är det värt att notera att Severin Assistent är ett smart köp för den prismedvetna konsumenten. Det är en assistent som lovar att vara en pålitlig partner i köket, utan att tömma plånboken.

Tillgänglig via Severins egen webbutik, lägger denna matberedare världen av bakning och matlagning vid dina fingertoppar. Den är en mångsidig, pålitlig och elegant apparat som förtjänar en plats i varje kök.

Kvalitet
8.4
Design
8.8
Funktioner
8.7
Prestanda
8.5
Pris
9.2

Severin Assistent – KM 3898
Severin Assistent – KM 3898
2492 Kr

Johan Nilsson

Johan Nilsson är en copywriter med flera års erfarenhet som skriver artiklar och produktbeskrivningar för PriceAdvisor. Johan har ett stort intresse för teknik och elektronik & älskar att skriva om datorer, TV-apparater, mobiler och andra tekniska prylar. Johan skriver även inom flera andra kategorier som hushåll, kök & trädgårds relaterade produkter. Han besitter en lång erfarenhet av copywriting som skapar intressanta och levande texter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del utav de bästa erbjudanden och blir notifierad när vi släpper alla stora produkt tävlingar? Prenumerera nu!

Priceadvisor.se är en prisjämförelsesajt som skapades för att hjälpa konsumenter att ta de rätta besluten före ett köp på nätet.

Vi är här för att hjälpa alla att hitta de bästa produkterna till dom bästa priserna helt utan krångel för dig.

Copyright © 2020 - 2024 av PriceAdvisor Sweden AB. Alla rättigheter reserverade.

Som amazon-associate tjänar priceadvisor.se pengar på kvalificerade köp

PriceAdvisor
Logo
Jämför produkter
  • Total (0)
Jämför