Bäst i test

Moomin vattenkokare – Bäst i test

Test av tre Moomin vattenkokare vilken är vinnaren? – 2022

Vill du koka vattnet till ditt morgonkaffe eller te med stil? Råkar du dessutom vara ett stort fan av de välkända Mumin-trollen? Då vill vi verkligen tipsa dig om dessa moomin vattenkokare! Dessa vattenkokare är alltså designade med motiv av just Mumin, samtidigt som vattenkokaren i sig håller hög kvalité och erbjuder hög komfort vid användning. Det bästa är att de finns i mängder av olika former, storlekar och med varierande tryck och färger, just för att du ska kunna hitta en favorit.

En stor fördel med dessa moomin vattenkokare är att de kan användas både som faktisk vattenkokare och som prydnad. Har du en tidigare kollektion med Mumin kan du addera den som ett riktigt fint tillskott där. Du bestämmer helt enkelt på vilket sätt just du vill använda din vattenkokare!

Filippa Richert

Filippa Richert

Copywriter


1

Adexi Muminmamman Romance Vattenkokare 0,8L – Bäst i test

Fördelar
 • 5/5 i kundbetyg hos Bagaren&kocken
 • Automatisk avstängning
 • 360 graders bottenplatta
 • Tillverkad av ett högkvalitativt och rejält material
Nackdelar
 • Kan upplevas som något tung

Produktrecension

Alexi Muminmamman Romance Vattenkokare är den Mumin-vattenkokare som vi anser är bäst i test. Denna variant rymmer 0,8 liter, är tillverkad av keramik för en känsla av hantverk och kvalité, och så kommer den med ett riktigt fint motiv av Muminmamman. Den är både klassisk, stilren och unik i sin design, och så är det härligt att den ger en liten färgklick. En smart och säker funktion är vattenkokarens automatisk avstängning!

Klasssiskt men gulligt och fint

Det krävdes inte många blickar från vår sida för att vi skulle fastna för denna otroligt fina och väldigt gulliga vatttenkokare. De rödvita ränderna kombinerat med Muminmamman i matchande randigt förkläde kan man ju bara inte tacka nej till. Som om inte det vore nog kommer detta tryck att bidra med en härlig klick färg till dukningen på bordet, eller till köket. En riktig klassiker med gulliga inslag, helt enkelt. Rolig att matcha med!

Rymlig och lätt att använda

Utöver att denna vattenkokare från Mumin kommer i en väldigt fin design så är den också smart och praktisk på flera sätt. Den är rymlig då du kan koka upp till 0,8 liter vatten i den samtidigt, och så är den både säker och praktisk i och med funktionen automatisk avstängning. Dessutom har den en 360-graders bottenplatta som gör att du enkelt och smidigt kan placera vattenkokaren på en stabil grund hur du vill.

Specifikationer:
– Kapacitet: 0,8 liter
– Mått: 21,6×17,5×15,7cm
– Vikt: 1,3kg
– Effekt: 1750 w
– Material: keramik

Summering

9.2Omdöme
Adexi Muminmamman Romance Vattenkokare 0,8L – en klassisk, riktigt fin vattenkokare med smarta och praktiska funktioner


2

MOOMIN ceramic Friendship 0,8 liter – Budgetvalet

Fördelar
 • Hög kvalité till bra pris
 • Rymmer 0,8 liter utan att kännas klumpig
 • Perfekt att ge bort som gåva
 • Kommer med invändig vattennivåmätare
Nackdelar
 • Måste diskas för hand

Produktrecension

Ett mycket bra budgetalternativ för dig som vill investera i en moomin vattenkokare är denna variant, Moomin cermaic Friendship 0,8 liter. Här får du en vattenkokare med ett lekfullt men mysigt motiv av Mumintrollet och hans vän Snusmumriken som umgås och lagar mat framför en lägereld. Lika fin som vanligt, och så är vattenkokaren i sig både smart och enkel att använda.

Symbolisera vänskap

Vi skulle vilja säga att detta är den perfekta vattenkokaren för dig som vill investera i kvalitativa, hållbara och unika produkter. Oavsett om du vill köpa den till dig själv eller ge bort den som en gåva kan du med denna moomin vattenkokare ta in en produkt i hemmet som symboliserar kärlek och vänskap. För det är precis vad motivet på Mumintrollet och snusmumriken får oss att tänka på! Så fint och varmt.

Lättanvänd vattenkokare

Sen vill vi även slå ett slag för hur lättanvänd och smidig denna vattenkokare från Moomin faktiskt är. Den kommer med automatisk avstängning, är tillverkad av keramik för att våra både hållbar, tålig och lätt att rengöra för hand, och så är den utformad med en 360 graders bottenplatta samt invändig vattennivåmätare. Den rymmer 0,8 liter och känns precis sådär lagom stor. Köp hem den på öppet köp så kan du se och känna dig för innan du bestämmer dig för att behålla den!

Specifikationer:
– Kapacitet: 0,8 liter
– Mått: 25,6×18,7×15,7cm
– Vikt: 1,3kg
– Effekt: 1750 w
– Material: keramik
– Underhåll: diskas för hand

Summering

8.6Omdöme
MOOMIN ceramic Friendship 0,8 liter – en bra och prisvänlig vattenkokare i ett perfekt format


3

Mumin New Nordic Vattenkokare 1 L – Preiumvalet

Fördelar
 • 4,5/5 i kundbetyg hos Cervera
 • Otroligt lyxig och elegant design
 • Enkel att rengöra för hand
 • Snygga detaljer i trä
 • Sladdförvaring och säkra funktioner
Nackdelar
 • Väldigt dyr

Produktrecension

Sist men inte minst vill vi tipsa om denna moomin vattenkokare, Mumin New Nordic 1 liter. Som ni kan tyda på namnet är alltså denna variant något större än våra övriga deltagare, och så är den också något lyxigare. Det alltså inte bara när det kommer tills dess pris (ca 1600 sek), utan det även när det kommer till utformning, design och funktioner.

Tillverkad av glaserad keramik

I och med att denna vattenkokare från Mumin är tillverkad av glaserad keramik upplevs den som betydligt mer elegant och stilren än de ”vanliga” modellerna i keramik. Det känns helt enkelt lite finare och mer välgjort. Just denna modell kommer dock i svart färg, vilket även i sig bidrar till att den känns något lyxigare. Motivet av två Mumintrollet som kramas är verkligen pricken över i:et för dess design!

Lock och på- och avstängningsknapp i trä

En annan egenskap som bidrar till att dess design känns extra lyxig är att vattenkokaren från moomin har ett lock och en på- och avknapp i trä. Det är väldigt fina detaljer som går mycket bra ihop med den svarta designen och det diskreta trycket. Även den svarta sladden smälter väl samman med övrig stil. Perfekt för det stilsäkra såväl som kreativa och lekfulla hemmet.

Praktiska funktioner

Som om inte det vore nog kommer denna lyxiga Moomin kanna med ett flertal praktiska funktioner. Automatisk avstängning, invändig vattennivåmätare, sladdförvaring i botten, boil-dry safety teknik, samt 360 graders bottenplatta är det du erbjuds. Väljer du att göra detta köp kommer du utan tvekan bli nöjd över båda design och funktion! Utan tvekan av en av de bästa Moomin vattenkokarna på marknaden.

Specifikationer:
– Kapacitet: 1 liter
– Mått: 21,6×17,5×15,7cm
– Effekt: 2025 w
– Material: keramik
– Underhåll: diskas för hand

Summering

8Omdöme
Mumin New Nordic Vattenkokare 1 L – det perfekta valet av moomin vattenkokare för dig som gillar lyx


Vad tyckte du om den här artikeln?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Snitt omdöme 4.7 / 5. Omdöme antal: 6

Ingen har lämnat ett omdöme, bli den första!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del utav de bästa erbjudanden och blir notifierad när vi släpper alla stora produkt tävlingar? Prenumerera nu!

Priceadvisor.se är en prisjämförelsesajt som skapades för att hjälpa konsumenter att ta de rätta besluten före ett köp på nätet. Vi är här för att hjälpa alla att hitta de bästa produkterna till dom bästa priserna helt utan krångel för dig.

© Copyright alla rättigheter reserverade PriceAdvisor - Nordic Programvara AB

Logo
Enable registration in settings - general