KitchenAid Artisan 5KSM70SHX – PriceAdvisor testar

Vi på PriceAdvisor har testat Artisan 5KSM70 kolla på videon för se när vi testar produkten!
9999 Kr Till butik

Test av – KitchenAid Artisan 5KSM70SHX


KitchenAid Artisan 5KSM70SHX

Fördelar
 • 5 år & 15 år för reparationer
 • Kraftfull motor & stor kapacitet
 • 11 Flexibla hastighetslägen
 • Extra stor skål i rostfritt stål
Nackdelar
 • Något för tung
 • Högt pris

cervera.se

 • Fri frakt över 599 Kr
 • 100 dagar öppet köp
 • Fri retur i butik

Betalningsalternativ

bagarenochkocken.se

 • Fri frakt över 500 Kr
 • Snabba leveranser
 • Trygg E-handel

Betalningsalternativ

Den ultimata köksassistenten – KitchenAid Artisan 5KSM70SHX

Från det ögonblick jag packade upp den tjocka och stadiga degkroken ur förpackningen till KitchenAid Artisan 5KSM70SHX insåg jag direkt att denna produkt var definitionen av lyx. Den solida tyngden var ingenting annat än en försäkran om den robusta och välbyggda konstruktionen av denna exceptionella köksassistent. Ett märkbart tecken på att detta inte var någon genomsnittlig köksmaskin.

KitchenAid har länge varit ett namn förknippat med pålitlighet och kvalitet när det gäller köksapparater. När jag fick höra om KitchenAid Artisan 5KSM70 var jag redan förväntansfull, men denna produkt överträffade alla mina förväntningar. Varför? Låt mig bryta ner det för dig.

Multifunktionsmästaren i ditt kök

När du tänker på en köksassistent, vad kommer då först upp i ditt sinne? För många av oss handlar det om att knåda deg. Men KitchenAid Artisan 5KSM70 tar det ett steg längre. Den kan göra allt från degar, smetar, vispgrädde till att till och med vispa upp ett fluffigt smör. Tack vare de många tillbehören som ingår, kan denna maskin hantera nästan allt du kastar på den.

Fördelar som får den att skina

Med en skål i rostfritt stål som har en kapacitet på imponerande 6,6 liter, kan du vara säker på att denna maskin kommer att kunna hantera även dina största bakningsprojekt. Höljet, i gjuten metall, förstärker bara dess robusthet. Men det är inte allt. KitchenAid erbjuder också en generös garanti – 5 år, med 15 år för reparationer.

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna i KitchenAid Artisan 5KSM70 är dess elliptiska rörelsemönster kombinerat med 11 olika hastigheter. Denna funktion säkerställer en jämn blandning varje gång. Den unika lyftarmen, tillsammans med den kraftfulla motorn, gör att du kan bearbeta tunga blandningar utan några problem.

För den stilmedvetna konsumenten kommer denna köksassistent i en rad färger, vilket garanterar att den kommer att matcha vilket kök som helst. En kombination av funktion och form.

Några möjliga nackdelar

Inget är perfekt, och även om KitchenAid Artisan 5KSM70SHX kommer nära, finns det några saker att beakta. Den mest märkbara är dess tyngd. Den robusta konstruktionen medför en betydande tyngd, vilket kan göra den något besvärlig att flytta. Men samtidigt, som jag nämnde tidigare, är denna tyngd också en fördel. Den representerar produktens styrka och hållbarhet.

Användarvänlighet

Att lära sig använda denna köksassistent var en bris. Den intuitiva designen och de tydliga instruktionerna gjorde att jag snabbt kunde sätta igång. Inga handgrepp krävde någon styrkeansträngning, och det var extremt lätt att byta tillbehör. Med KitchenAid Artisan 5KSM70 vid min sida kände jag mig som en riktig bagarmästare.

Pris och tillgänglighet

KitchenAid Artisan 5KSM70 är prisad till 9999 kr, vilket kan tyckas vara en stor investering. Men med tanke på dess mångsidighet, kraft och hållbarhet, samt de positiva recensionerna kring artisan serien är det väl värt priset. Produkten finns tillgänglig på KitchenAid’s officiella hemsida, och du kan hitta den där.

Specifikationer:
Material:Zinkmetall
Bredd:29 cm
Höjd:42 cm
Garanti:5 år
Motoreffekt:375 Watt
Nettovikt:15.7 Kg

Summering

9.1Omdöme
Svårt att hitta något liknande på marknaden

Letar du efter en köksassistent som kommer att tjäna dig i många år framöver, så är KitchenAid Artisan 5KSM70SHX det du söker. Med dess kraftfulla motor, stora kapacitet och mängd tillbehör är det svårt att hitta något liknande på marknaden. Jag rekommenderar den helhjärtat och ser själv fram emot många år av bakning och matlagning med denna fantastiska maskin vid min sida.

Kvalitet
9.4
Design
9.4
Funktioner
9.2
Prestanda
9.3
Pris
8

Köpguide & tips –

Andra relaterade texter:

KitchenAid Artisan 5KSM70SHX – PriceAdvisor testar
KitchenAid Artisan 5KSM70SHX – PriceAdvisor testar
9999 Kr

Johan Nilsson

Johan Nilsson är en copywriter med flera års erfarenhet som skriver artiklar och produktbeskrivningar för PriceAdvisor. Johan har ett stort intresse för teknik och elektronik & älskar att skriva om datorer, TV-apparater, mobiler och andra tekniska prylar. Johan skriver även inom flera andra kategorier som hushåll, kök & trädgårds relaterade produkter. Han besitter en lång erfarenhet av copywriting som skapar intressanta och levande texter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del utav de bästa erbjudanden och blir notifierad när vi släpper alla stora produkt tävlingar? Prenumerera nu!

Priceadvisor.se är en prisjämförelsesajt som skapades för att hjälpa konsumenter att ta de rätta besluten före ett köp på nätet.

Vi är här för att hjälpa alla att hitta de bästa produkterna till dom bästa priserna helt utan krångel för dig.

Copyright © 2020 - 2024 av PriceAdvisor Sweden AB. Alla rättigheter reserverade.

Som amazon-associate tjänar priceadvisor.se pengar på kvalificerade köp

PriceAdvisor
Logo
Jämför produkter
 • Total (0)
Jämför