Bäst i test

DeLonghi kaffemaskiner – Bäst i test

Test av tre DeLonghi kaffemaskiner vilken är vinnaren? – 2022

Om du vill investera i en kaffemaskin som garanterat kommer att hålla i flera år, och samtidigt fortsätta ge dig det kvalitativa kaffe du vill dricka varje dag, gör du många rätt i att köpa en DeLonghi kaffemaskin.

Dessa är både kvalitativa, hållbara, tåliga och stilrena, samtidigt som de erbjuder dig att göra riktigt gott kaffe. De kommer dessutom i flera olika modeller, former och konstruktioner med varierande funktioner och hantering. Oavsett vad just du söker och vill ha kan du alltså hitta en DeLonghi kaffemaskin som passar perfekt i ditt hem!

Filippa Richert

Filippa Richert

Copywriter


1

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B – Bäst i test

Fördelar
 • Testvinnare hos Råd & Rön
 • 4,7/5 i kundbetyg hos Whiteaway
 • Topp rankad hos Prisjakt
 • Effektiv espressomaskin med mångsidiga funktioner
 • Inbyggt cappuccino system och lättanvänd display
Nackdelar
 • Något dyr
 • Kan krävas lite övning för att inställningarna ska bli rätt
Bevaka för prissänkning
×
Notifiera mig när priset har sänkts
Bevaka prissänkning för: DeLonghi ECAM21.117.B - 3 161 kr
Prishistorik
×
Prishistorik för DeLonghi ECAM21.117.B
Senaste uppdateringar:
 • 3 161 kr - 7 april, 2022
 • 3 193 kr - 1 april, 2022
 • 3 272 kr - 10 mars, 2022
 • 3 236 kr - 19 februari, 2022
 • 3 372 kr - 17 februari, 2022
 • 3 051 kr - 2 februari, 2022
 • 2 990 kr - 14 januari, 2022
 • 3 133 kr - 12 januari, 2022
Sedan: 30 november, 2021
 • Högsta priset: 4 899 kr - 13 december, 2021
 • Lägsta priset: 2 899 kr - 30 november, 2021

Produktrecension

Det finns ingen tvekan om att denna modell av alla DeLonghi kaffemaskiner som finns på marknaden är den absolut bästa. DeLonghi Magnifica S Ecam är både enkel att använda och smidig att hantera.

Med denna kan du koka många koppar kaffe (upp till 14 stycken) samtidigt utan problem. Den kommer dessutom i en stilren design med många smarta funktioner som gör den mångsidig och anpassningsbar.

Komplett espressomaskin för kaffeälskaren

Att just den här modellen av DeLonghi kaffemaskiner har blivit en favorit hos många beror framförallt på det faktum att det är en komplett espressomaskin. Med det menar vi att du med denna maskin kan både brygga och koka många olika typer av kaffe helt beroende på din egen smak och tycke.

Tack vare dess nya inbyggda cappuccino system kan du göra såväl ”enklare” som mer ”lyxigt” kaffe.

Lättanvänd display för kontroll av alla funktioner

I och med att denna kaffemaskin erbjuder så många olika funktioner är det ett mycket mångsidigt alternativ för den som gillar att få flera valmöjligheter på samma gång. Du har exempelvis stand-by funktion, energisparfunktion, ett program för automatisk rengöring och avkalkning, samt automatisk avstängning.

Effektiv, smidig och tyst

Dessa olika funktioner är lätta att hitta och ställa in maskinen på direkt via dess lättanvända och smarta display. Denna display, eller kontrollpanel som det också kallas, är dessutom riktigt snygg. Det känns alltså både modernt, stilrent och lättsamt oavsett kunskap. Som om inte det vore nog är denna kaffemaskin både snabb, effektiv och tyst, till och med en av marknaden mest tysta!

Justerbart kaffeutlopp

Sist men inte minst vill vi slå ett slag för maskinens justerbara kaffeutlopp. Tack vare detta kan du själv  bestämma precis vilken typ av kopp, glas eller mugg du vill använda vid kaffebryggandet. Oavsett hur och i vad just du föredrar att dricka ditt kaffe kan du alltså hitta ett program som matchar med det. Detta är en av alla DeLonghi kaffemaskiner som inte gör dig besviken.

Specifikationer:
– Vikt: 9 kg
– Höjd: 34 cm
– Effekt: 1450 W
– Kapacitet vattenbehållare: 1,8L
– Kapacitet bönbehållare: 250 g

Summering

9.3Omdöme
Effektiv, smidig och tyst


2

DeLonghi EC685.M – Budget valet

Fördelar
 • 4,9/5 i kundbetyg hos Bagaren & Kocken
 • Topp rankad hos Pricerunner
 • Högt kundbetyg hos Tretti
 • Smidig och nätt design med snabb uppvärmning
 • Prisvärt alternativ med programmerbara knappar
Nackdelar
 • Kan endast göra en kopp kaffe
 • Måste användas med separat kaffekvarn

Produktrecension

Vill du köpa en välfungerande, lätthanterlig och kvalitativ espressomaskin till ett riktigt bra pris? Då ska du kolla in vår vinnare i budget kategorin, närmare bestämt DeLonghi EC685.M.

Denna modell är något mer kompakt i sin storlek och nätt i sin vikt vilket gör att den är smidig att förvara och hantera. I och med att den är semiautomatisk är den lätt att använda men samtidigt justerbar enligt behov.

Semi Automatisk espressomaskin

Som precis nämnt är detta en så kallad semi automatisk espressomaskin. Och vad innebär då det? Jo, det innebär att den är väldigt lätt att använda även för den oerfarne, samtidigt som du själv kan ställa in dess knappar och funktioner för att få till det perfekta kaffet enligt dig.

Att ställa in maskinen för att göra det kaffe just du gillar går även det enkelt och smidigt, oavsett om du vill ha espresso eller något annat.

Varmvattenfunktion

Tack vare att denna kaffemaskin från DeLonghi också kommer med en varmvattenfunktion funkar den lika bra att brygga kaffe som att koka te med. Precis som då du ska brygga kaffe går det väldigt snabbt att ta sig en kopp kokande vatten – du vrider bara på uttaget och vips kan du göra ditt te. Trots kompakt design rymmer den alltså flera funktioner.

Funktioner som underlättar

Egenskaper som gör att denna kaffemaskin är så pass behaglig och behändig att hantera är maskinens inbyggda termoblock och dess automatiska avstängning. Thermoblocken ser till att maskinen är uppvärmd och färdig på bara 30-40 sekunder från det att den startas, medan steamern är varm på bara 15 sekunder. Ingen väntetid här inte!

Maskinen kan du ställa in för automatisk avstängning efter 9, 30 eller 180 minuter. Vi är otroligt imponerade över denna kaffemaskin i förhållande till dess pris. Glöm även inte att det är viktigt att avkalka din kaffemaskin emellanåt, du kan läsa mer om det här.

Specifikationer:
– Vikt: 4 kg
– Höjd: 33 cm

Summering

8.6Omdöme
Välfungerande, lätthanterlig och kvalitativ espressomaskin


3

DeLonghi ECAM 350.55 – Premium valet

Fördelar
 • 5/5 i kundbetyg hos Bagaren & Kocken
 • Högt kundbetyg hos Netonnet
 • Stabil och rejäl konstruktion som håller
 • Många olika knappfunktioner för varierad användning
Nackdelar
 • Dyr
 • Något tråkig design

Produktrecension

Som premium valet i detta test av bästa DeLonghi kaffemaskiner valde vi DeLonghi Ecam 350.55. Detta valet gjorde vi inte bara då denna kaffemaskin kommer till ett rätt saftigt pris, utan enligt oss är just den här modellen en självklar premium vinnare då den erbjuder många egenskaper av premiumkvalité. Den sköter sig till mångt och mycket helt på egen hand vilket underlättar användningen rejält!

Brygg den kopp kaffe du anser är perfekt

En av de absolut främsta fördelarna med den här DeLonghi maskinen är att du kan brygga precis den kaffe kopp som du anser är perfekt. Oavsett om du vill ha en espresso, en cappuccino, vanligt kaffe, latte eller bara varm, skummad mjölk kan du få det här. Det enda som krävs är att du ställer in kaffemaskinen på det program du vill ha med knapparna och så sköter den resten åt dig.

Automatisk rengöring

Vi gillar även det faktum att denna kaffebryggare erbjuder väldigt smidig hantering och användning tack vare dess funktion om automatisk rengöring av dess mjölkskummare. Du slipper med andra ord göra rent just denna del på egen hand och kan därmed försäkra dig om att allt görs på precis rätt sätt.

Detta är även en fördel ur säkerhetssynpunkt såväl som ur kvalitétssynpunkt. Trots att denna kaffemaskin är dyrare än våra andra bäst i test deltagare är den

Specifikationer:
– Vikt: 9,5 kg
– Höjd: 34,8 cm
– Effekt: 1450 W
– Kapacitet vattenbehållare: 1,8 L
– Kapacitet bönbehållare: 300 g

Summering

8.2Omdöme
Erbjuder många egenskaper av premiumkvalité.


Köpguide – Viktigt att tänka på innan du köper

Varför välja DeLonghi kaffemaskiner?

Det finns mycket som talar för att du som väljer att investera i en av alla DeLonghi kaffemaskiner och espressomaskiner kommer bli väldigt nöjd med ditt köp. Det framförallt om du väljer att köpa någon av de varianter som vi tipsat om i vår recension av bästa DeLonghi kaffemaskin ovan! Jämför dessa med andra liknande modeller och du kommer se en otrolig skillnad inom flera områden.

De främsta egenskaperna som du får tillgång till hos just kaffemaskiner och kaffebryggare från DeLonghi är dess kvalité, hållbarhet och slittålighet. Många av deras maskiner är tillverkade av (åtminstone till stor del) rostfritt stål. Det är ett material som tål mycket samtidigt som det ser snyggt ut och är lätt att handskas med och sköta om.

Andra anledningar som bidrar till att DeLonghi kaffemaskiner är några av de bästa på marknaden är att de kommer i så många olika designs och konstruktioner. De är inte bara praktiska, enkla och säkra att använda, utan de är även snygga och stilrena. Deras kaffebryggare erbjuder dig också att få till riktigt gott kaffe oavsett om du är nybörjare eller proffs.

Andra populära DeLonghi kaffemaskiner:

DeLonghi - EC685.W Pump Espresso
1 729 kr
Delonghi BCO421.S
2 093 kr
Nespresso - Nespresso Citiz&Milk Kaffemaskin EN267 Vit
2 999 kr
Gå till butik
cervera.se cervera.se
DeLonghi Kaffemaskin ECAM 23.460.B
6 148 kr
Gå till butik
bagarenochkocken.se bagarenochkocken.se

Vad tyckte du om den här artikeln?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Snitt omdöme 5 / 5. Omdöme antal: 1

Ingen har lämnat ett omdöme, bli den första!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del utav de bästa erbjudanden och blir notifierad när vi släpper alla stora produkt tävlingar? Prenumerera nu!

Priceadvisor.se är en prisjämförelsesajt som skapades för att hjälpa konsumenter att ta de rätta besluten före ett köp på nätet. Vi är här för att hjälpa alla att hitta de bästa produkterna till dom bästa priserna helt utan krångel för dig.

© Copyright alla rättigheter reserverade PriceAdvisor - Nordic Programvara AB

Logo
Enable registration in settings - general