Xplora X6Play

Vi på PriceAdvisor har testat X6Play från Xplora kolla på videon för se när vi testar produkten!
2490 Kr Till butik

Test av Xplora X6Play barnklocka


Xplora X6Play

Fördelar
  • Högt testbetyg hos flera aktörer
  • Designad för att stödja barnens utveckling,
  • GPS med trygga zoner
  • Föräldra-app
Nackdelar
  • Priset kan anses som lite dyrt

Xplora X6Play Produktrecension

I en värld där teknik snabbt blir en integrerad del av varje aspekt av våra liv, erbjuder Xplora X6 Play en balanserad symfoni av säkerhet, kommunikation och personlig stil. Denna smartklocka är inte bara en enhet på ditt barns handled; den är en väg till lugn och ro för föräldrar, samtidigt som den ger barnen en känsla av ansvar och frihet.

Första intrycket av smartklockan

När du först ser Xplora X6 Play, slås du av dess mångsidighet i design. Med möjligheten att välja bland upp till 3400 färgkombinationer är denna klocka en uttrycksfull lekplats för barnens personlighet. De kan anpassa skydd, armband, och hållare med lätthet, vilket ger dem kontroll över deras enhets utseende och känsla. Byggkvaliteten är robust med en kropp av stabil plast, skydd och armband av gummi och ett spänne av metall. Skärmen är av glas, vilket ger en skön touchkänsla och tillför en premiumkänsla till produkten. Trots det faktum att klockan är långt ifrån tung, bär den en vikt som kommunicerar hållbarhet utan att kännas billig.

Inuti Xplora X6Play

Under huven på Xplora X6Play ligger en fyrkärnig processor på 1,2 GHz som driver en högupplöst skärm full av livliga animationer som säkert kommer att trollbinda sitt unga publikum. Det interna lagringsutrymmet på 8 GB säkerställer att bilder tagna med den inbyggda 5MP-kameran och videor kan sparas och återupplevas när som helst. Och med en generös 880mAh batterikapacitet håller den länge, vilket garanterar att ditt barn kan njuta av dess funktioner under dagens äventyr.

Smartklockan i användning

Användarupplevelsen är tankeväckande förenklad för barnen. Med förinställda svarsalternativ i chattapplikationen, lättbegripliga menyer och en responsiv touchskärm är Xplora X6 Play en fröjd att navigera. Dess funktioner som stegräknare, alarm och skolläge ger föräldrar och barn nödvändiga verktyg för att strukturera och säkra vardagen. Föräldrakontrollen stärks genom en dedikerad app som ger detaljerad information om barnets plats och aktiviteter, vilket ger en känsla av trygghet utan att invadera barnets upplevelse av självständighet.

Den innovativa funktionen av trygga zoner är ett genombrott i barnens teknik. Genom att sätta upp geografiska gränser som barnet kan röra sig fritt inom, ger Xplora X6 Play föräldrar möjligheten att hålla ett diskret öga på barnens rörelser och få realtidsnotiser när dessa zoner korsas. Detta är särskilt användbart i urbaniserade områden där barnets första smak av självständighet kan vara både spännande och en smula oroande för föräldrar. Men funkar självklart även lika bra på landsbygden där barnen kan irra bort sig i en milsvid skog.

Säkerhet och trygghet

Xplora X6 Play erbjuder även trygghet genom sin avsaknad av tillgång till internet och sociala medier, vilket tar bort de flesta av de risker som finns förknippade med onlineaktiviteter för barn. Istället är fokuset på kommunikation – genom samtal, chatt och röstmeddelanden – vilket möjliggör en direkt och säker linje mellan barn och förälder. Men även på aktivitet och rörelse då klockan erbjuder interaktiva lösningar för att främja just detta.

Prisbilden

Vid en prispunkt på 2495 kr är Xplora X6 Play en investering i barns oberoende, samtidigt som den erbjuder föräldrar sinnesro. Den står ut från mängden med sin kombination av kommunikationsfunktioner, säkerhetsåtgärder och kundanpassning, vilket gör den till en ledande aktör på marknaden för barns smartklockor.

Med ett färgrikt och anpassningsbart armband som passar allt från de minsta till vuxna handleder, är Xplora X6 Play designad för att växa med ditt barn. Dess hållbarhet och byggkvalitet innebär att den kan överleva det vardagliga slit och släng som är oundvikligt i ett barns liv. Dessutom medföljer laddare, skärmskydd, och extra silikonskydd, vilket ger en komplett upplevelse rätt ur lådan.

X6 Play är mer än bara en klocka

Med enkelheten och säkerheten vid dess hjärta, är Xplora X6 Play mer än enbart en smartklocka; det är en pålitlig följeslagare för ditt barn. Dess funktioner är omsorgsfullt utformade för att passa ett barns livsstil och föräldrarnas behov av insyn och kontroll. Den föräldrastyrda appen kompletterar klockans fysiska robusthet med en mjukvarubaserad trygghet, som gör det möjligt för föräldrar att vara uppdaterade med sina barns lokalisering och steg, utan att det känns som övervakning.

Barnens frihet är en prioriterad fråga för Xplora, och det reflekteras i varje aspekt av X6 Play. Trygga zoner-funktionen är en revolutionerande innovation som uppmuntrar till ett större självständigt utforskande, medan föräldrarna kan vara säkra på att de kommer att bli informerade om barnets förflyttningar. Funktionen är enkel att ställa in och skapar en trygg miljö för barnet att utforska sin omvärld.

Funktioner och egenskaper

Den anpassningsbara naturen av Xplora X6 Play är inte bara begränsad till dess fysiska utseende. Barn kan också anpassa sin interaktion med enheten genom att välja vilka funktioner som är mest relevanta för dem, vare sig det är att hålla koll på deras steg med stegräknaren, ställa in alarm för olika aktiviteter eller använda skolläget för att se till att de fokuserar under skoltid.

Batteritiden är tillräcklig för att hålla i mer än två dygn vid sparsam användning, vilket innebär att även de mest äventyrliga dagarna kan fångas och stödjas av klockan. Den laddas även ganska snabbt, vilket också säkerställer att även om batteriet skulle ta slut, kommer det snabbt tillbaka till full kapacitet. Xplora X6 Play förstår barnens oförutsägbara natur och är förberedd för att möta den utmaningen.

När det gäller multimedia, är den inbyggda 5MP-kameran och videofunktionen en källa till kreativa utlopp för barnet. I en tid där barn tidigt exponeras för teknik, erbjuder Xplora en plattform för dem att säkert utforska och uttrycka sin kreativitet utan riskerna som kommer med sociala medier och internetanvändning.

Specifikationer:
Modell:X6Play
Chip-set:Qualcomm 2500
Processor:1.2GHz Quad-core
OS:Android
Skärm;1.52″ TFT 360 x 400
Batteri: 880 mAh
Kamera:5MP

Summering

8.8Omdöme
Xplora X6 Play är en värdig investering

Priset kan uppfattas som en nackdel för somliga, men med tanke på det breda utbudet av funktioner, den robusta byggnaden och den anpassningsbara naturen av klockan, står det klart att Xplora X6 Play är en värdig investering. Klockan är designad för att stödja barnens utveckling, stärka familjebanden och främja en trygg uppväxtmiljö.

Sammanfattningsvis är Xplora X6 Play inte bara en smartklocka. Det är en symbol för balansen mellan trygghet och frihet, mellan funktion och mode, och mellan teknik och användarvänlighet. Den representerar en förståelse för det moderna barnets värld och föräldrarnas önskan om trygghet. Oavsett om det är för dagliga äventyr eller bara för att hålla kontakten på ett roligt och interaktivt sätt, är Xplora X6 Play en smart investering i ditt barns välbefinnande och oberoende.

Med sin livliga design, intuativa användargränssnitt och noggrann uppmärksamhet på barnens behov, står Xplora X6 Play ut som en essentiell apparat i den unga upptäcktsresandens arsenal. Den är ett verktyg som väver samman trygghet och självständighet, vilket gör den till ett idealiskt val för den moderna familjen.

Kvalitet
8.8
Design
8.8
Funktioner
9
Prestanda
8.7
Pris
8.6

X6Play

2490 Kr
Xplora X6Play
Xplora X6Play
2490 Kr

Johan Nilsson

Johan Nilsson är en copywriter med flera års erfarenhet som skriver artiklar och produktbeskrivningar för PriceAdvisor. Johan har ett stort intresse för teknik och elektronik & älskar att skriva om datorer, TV-apparater, mobiler och andra tekniska prylar. Johan skriver även inom flera andra kategorier som hushåll, kök & trädgårds relaterade produkter. Han besitter en lång erfarenhet av copywriting som skapar intressanta och levande texter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del utav de bästa erbjudanden och blir notifierad när vi släpper alla stora produkt tävlingar? Prenumerera nu!

Priceadvisor.se är en prisjämförelsesajt som skapades för att hjälpa konsumenter att ta de rätta besluten före ett köp på nätet.

Vi är här för att hjälpa alla att hitta de bästa produkterna till dom bästa priserna helt utan krångel för dig.

Copyright © 2020 - 2024 av PriceAdvisor Sweden AB. Alla rättigheter reserverade.

Som amazon-associate tjänar priceadvisor.se pengar på kvalificerade köp

PriceAdvisor
Logo
Jämför produkter
  • Total (0)
Jämför