ViewSonic M1 Pro

Test av ViewSonic M1 Pro, vi på PriceAdvisor har fått chansen att testa denna miniprojektor, läs vår recension & se videon där vi går mer in i detalj!
4490 Kr Till butik

Test av – ViewSonic M1 Pro


ViewSonic M1 Pro

Fördelar
  • Bärbar bioupplevelse
  • Livslängd på 30 000 timmar för ljuskällan
  • 100” skärm i 720p HD-upplösning
Nackdelar
  • ljusstyrka kan kännas något otillräcklig
  • Finns i begränsat antal butiker

amazon.se

  • Gratis leverans med amazon prime
  • Snabba leveranser
  • Stort utbud av produkter

Betalningsalternativ

Produktrecension: ViewSonic M1 Pro

Mitt första möte med ViewSonic M1PRO var en omedelbar känsla av premiumkvalitet. Den eleganta designen och den gedigna känslan förmedlar genast att detta är en produkt av hög kaliber. Även förpackningen signalerade lyx, vilket höjde upplevelsen av att packa upp den.

Vad är ViewSonic M1 Pro?

ViewSonic M1 Pro är inte bara en projektor; den är en bärbar bioupplevelse. Med tanke på dess bärbarhet kan man enkelt förvänta sig att vissa funktioner kanske skulle vara nedskalade, men ViewSonic har packat denna lilla enhet med en hel del kraft och praktiska funktioner, vilket gör den till en idealisk följeslagare för både arbete och nöje.

Fördelarna som lyfter denna projektor

Lättanvändhet: ViewSonic M1 Pro tar bort all komplexitet av att använda en projektor. Så snart du öppnar skärmskyddet/startstativet, är projektorn igång och redo att använda. Den automatiska justeringen av skärmen beroende på vinkel är inget annat än genialt, vilket eliminerar behovet av att manuellt justera skärmen.

Design: Den eleganta designen gör den inte bara till ett praktiskt verktyg utan också till en produkt du kan vara stolt över att visa upp.

Portabilitet: Den inbyggda två timmars batteritiden innebär att du kan ha en filmkväll i trädgården eller en presentation på en plats utan tillgång till ström. Det inbyggda batteriet är dessutom laddningsbart med en powerbank, vilket gör ViewSonic M1 Pro till den perfekta resekamraten.

Ljudkvalitet: Med inbyggda högtalare från Harman/Kardon behöver du inte kompromissa med ljudkvaliteten bara för att du är på språng.

Bildkvalitet: En 720p upplösning och förmågan att projicera en 60″ skärm på endast 1,4m avstånd är bevis på att ViewSonic har prioriterat bildkvaliteten.

Tillbehör: Förutom de inbyggda funktionerna kommer ViewSonic M1 Pro med en stöttålig väska, vilket gör det ännu enklare att ta den med överallt.

Värt att tänka på:

Medan ViewSonic M1PRO är en mästare i många avseenden, finns det en sak som potentiella användare bör vara medvetna om. I extremt ljusa miljöer, som utomhus mitt på dagen, kan projektorns ljusstyrka kännas något otillräcklig. Men för de flesta inomhusinställningar, eller utomhus under kvällstid, levererar den en imponerande prestanda.

Första intrycket

Förpackningen

Dagsljuset strilade in genom fönstret när jag skulle öppna lådan till vår ViewSonic M1 Pro. Den kändes elegant och genomtänkt i sin design, men ändå diskret. När jag öppnade lådan möttes jag av en mindre låda där sladdarna låg samt det stöttåliga fodralet i vilket projektorn och fjärrkontrollen låg.

Handhavande

Efter att ha öppnat fodralet kände jag projektorns tyngd och robusthet i min hand, den väger visserligen bara 950g men känns rejäl i handen. Att sätta upp den var enklare än jag förväntat mig. Den automatiska skärmjusteringen som korrigerade skärmens vinkel automatiskt utan några komplicerade inställningar var en detalj som överraskade mig positivt. Jag minns tidigare erfarenheter med andra projektorer, där jag behövt fumla med inställningarna, men det här var annorlunda.

Upplevelse

Då jag startade en film blev jag imponerad. Jag satt i mitt vardagsrum, men hade nu förvandlat en helt vanlig vägg till en hemmabio. Jag såg särkilt särskilt fram emot att testa skärmspeglingsfunktionen och bestämde mig för att prova den med min telefon. Det var lätt att koppla ihop dem, och snart projicerades innehållet från min telefon direkt på väggen framför mig. Den smidiga övergången och kvaliteten på bildprojektionen gjorde det till en enkel och givande upplevelse.

Användning

Jag kan se framför mig vilken glädje man skulle kunna ha av denna projektorn på en campingresa. Föreställ dig att sitta under stjärnhimlen, titta på din favoritfilm projicerad mot sidan av en husvagn. Med den inbyggda högtalaren från Harman/Kardon blev ljudet kanonbra och du behövde inte ens dra fram en förlängningskabel för batteriet räcker i 2 hela timmar. Det här är en projektor som verkligen kompletterar varje tillfälle, oavsett om du är hemma eller på språng.

Rekommenderar jag denna produkten?

Utan tvekan. Är du på jakt efter en projektor som är bärbar, har kvalitetsljud, fantastisk bildkvalitet och en rad användarvänliga funktioner? Då är ViewSonic M1PRO det självklara valet. Medan det finns andra projektorer designade för stationärt bruk som kanske har viss överlägsenhet inom vissa områden, när det kommer till kombinationen av portabilitet, funktionalitet och prestanda, slår M1 Pro konkurrensen.

Pris och tillgänglighet

För den som är intresserad kostar ViewSonic M1 Pro runt 7000kr och kan köpas direkt från deras officiella webbplats: ViewSonic M1 Pro.

Summering

8.7Omdöme
ViewSonic M1 Pro är mycket mer än bara en projektor – Det är en kombination av design, funktionalitet och teknik

ViewSonic M1 Pro är mycket mer än bara en projektor. Det är en kombination av design, funktionalitet och teknik som kommer att förändra hur du upplever multimedia. Med sin lätta vikt på endast 950g, en livslängd på 30 000 timmar för ljuskällan och förmågan att fungera både inomhus och utomhus med upp till en 100” skärm i 720p HD-upplösning, erbjuder den något unikt. Kast in det faktum att den kan projicera en 60-tums bild från bara 1,4 meters avstånd, och du har en projektor som verkligen är i en klass för sig.

I en tid där teknik ständigt utvecklas och förbättras, är det sällsynt att hitta en produkt som inte bara uppfyller, utan överträffar förväntningarna. ViewSonic M1PRO är en sådan produkt. En spelväxlare för alla som värdesätter kvalitet, flexibilitet och stil i en bärbar paketering.

Kvalitet
8.5
Prestanda
8.7
Design
8.8
Pris
8.6

ViewSonic M1 Pro
ViewSonic M1 Pro
4490 Kr

Johan Nilsson

Johan Nilsson är en copywriter med flera års erfarenhet som skriver artiklar och produktbeskrivningar för PriceAdvisor. Johan har ett stort intresse för teknik och elektronik & älskar att skriva om datorer, TV-apparater, mobiler och andra tekniska prylar. Johan skriver även inom flera andra kategorier som hushåll, kök & trädgårds relaterade produkter. Han besitter en lång erfarenhet av copywriting som skapar intressanta och levande texter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del utav de bästa erbjudanden och blir notifierad när vi släpper alla stora produkt tävlingar? Prenumerera nu!

Priceadvisor.se är en prisjämförelsesajt som skapades för att hjälpa konsumenter att ta de rätta besluten före ett köp på nätet.

Vi är här för att hjälpa alla att hitta de bästa produkterna till dom bästa priserna helt utan krångel för dig.

Copyright © 2020 - 2024 av PriceAdvisor Sweden AB. Alla rättigheter reserverade.

Som amazon-associate tjänar priceadvisor.se pengar på kvalificerade köp

PriceAdvisor
Logo
Jämför produkter
  • Total (0)
Jämför