Safekid Rocket 4G

Vi på PriceAdvisor har testat Safekid Rocket 4G kolla på videon för se när vi testar produkten!
1649 Kr Till butik

Test av Safekid Rocket 4G – Smartklocka


Safekid Rocket 4G

Fördelar
 • Högt testbetyg hos flera aktörer
 • Stilrent utseende
 • SOS-knapp
 • Videosamtal
Nackdelar
 • Batteritiden kunde vara längre
 • Språkfel i app

Safekid Rocket 4G: Den Ultimata GPS-Klockan för Ditt Barn

Vi vill ta med dig på en resa genom Safekid Rocket 4G, den perfekta GPS-klockan för barn från “Safekid”. Vi på PriceAdvisor har testat och utforskat den här produkten och vi vill dela våra tankar med dig.

Så låt oss dyka rakt in i denna recension där vi går igenom denna Safekid Rocket 4G. Vi kommer att berätta för dig varför klockan är ett måste för föräldrar som är måna om sina barns trygghet och deras utveckling.

Vad gör produkten och vilken lösning har den?

Rocket 4G är mer än bara en klocka. Den är en förälders bästa vän och ett barns första alternativ till en mobil. Föräldrar kan enkelt spåra sina barns plats i realtid, ställa in säkra zoner med geofencing och kommunicera med sina barn via röst- och textmeddelanden. 

Vill du som förälder ställa in ett område ditt barn ska röra sig inom kan du göra det, om ditt barn sen skulle röra sig utanför ditt markerade område kommer appen att varna dig direkt. Du kan enkelt sätta på och stänga av dessa så kallade staket. Denna funktion gör det mycket smidigare för dig att hålla koll på att ditt barn är där ni sagt att de ska vara.

Barnen kan också enkelt kommunicera med sina föräldrar genom att skicka röstmeddelanden eller ringa. Den här klockan är svaret på alla föräldrars oro när det gäller barns säkerhet och välbefinnande. Dessutom uppmuntrar den barnen till att vara aktiva med en inbyggd stegmätare och erbjuder underhållning och utbildning med kameran och matematikspelet.

Fördelar och Nackdelar

Låt oss gå igenom fördelarna och nackdelarna med Safekid Rocket 4G.

Fördelar:

 • Exakt platsspårning och geofencing: Den här funktionen ger föräldrarna full kontroll över sina barns rörelser och säkerhet
 • SOS-knapp: Om faran skulle vara framme finns det en SOS-knapp som är lättåtkomlig och enkel att hitta.
 • Stor hållbarhet med IP67-certifiering: Rocket 4G är tålig och kan hantera barns äventyr utomhus
 • Stegmätare: Den uppmuntrar barnen att vara aktiva och röra på sig mer
 • Kamera och matematikspel: Funktioner som stimulerar barnens utveckling och ger dem möjlighet att ha kul
 • Användarvänlig och anpassningsbar: Rocket 4G erbjuder enkel användning med möjlighet att låsa skärmen under lektioner och ställa in påminnelser
 • Stilrent utseende: Klockan har en snygg design och smälter in enkelt för daglig användning

Nackdelar:

 • Batteritiden kunde vara längre: Trots dess imponerande funktioner skulle en längre batteritid vara en välkommen förbättring
 • Språkförbristning: Både klockan och den tillhörande appen översätter en del ord fel, vilket kan leda till att informationen kan vara svår att tyda

Upplevelsen av att använda produkten

Att använda Safekid Rocket 4G är en glädje för både föräldrar och barn. Klockan är enkel att använda, den formar sig skönt runt armen och blir bekvämare med tiden då den anpassar sig. Som förälder kan man känna sig tryggare att låta barnet vara ute på egen hand. Genom den exakta platsspårningen och geofencingfunktionen, kan man i realtid följa sitt barn medan barnen njuter av att ta selfies med kameran, spela matematikspel och röra sig mer med stegmätaren. Det är en win-win för hela familjen.

Vi har också testat två av Safekids andra klockor

De andra produkter vi även har testat är smartklockorna Safekid ONE och Safekid NOVA. ONE är inriktad på hälsosam aktivitet och övervakning, medan både Nova och Rocket 4G erbjuder SMS-funktion och möjlighet att ladda ner appar. Nova har fler funktioner och en mer färgglad design jämfört med Rocket 4G, som har en enklare och en mer stilren design samt är inriktad på att fungera som en GPS-klocka för barn med mobil kommunikation. Valet mellan dem beror på dina specifika behov och användningsområden. Vi anser att Rocket 4G är det bästa valet för dig som vill ha en övergripande kontroll över ditt barns säkerhet.

Personlig koppling

Som föräldrar vet vi hur viktigt och lugnande det är att hålla koll på sina barns säkerhet och utveckling. Vi har testat Rocket 4G med våra barn och är imponerade av hur klockan har förenklat föräldraskapet. Den har även gjort våra barns liv roligare och tryggare.

Specifikationer:
✔ Svenska menyer i klockan
✔ Videosamtal i HD mellan app och klocka.
✔ GPS
✔ A-GPS (Assisted GPS =  med A-GPS kan sökandet efter GPS-satelliter göras betydligt snabbare)
✔ Mobilfunktion
✔ Går att välja vibration vid inkommande samtal.
✔ Går att välja vibration vid alarm

Summering

8.8Omdöme
Komplett lösning för föräldrar som vill ha kontroll över sina barns säkerhet

Safekid Rocket 4G är en klocka som inte har slutat imponera på oss under testperioden. Den är inte bara en GPS-klocka för barn, den är även en komplett lösning för föräldrar som vill ha full kontroll över sina barns säkerhet, samtidigt som den främjar deras utveckling. Safekid Rocket 4G erbjuder exakt platsspårning, geofencing, tvåvägskommunikation, SOS knapp och en mängd underhållande funktioner som kamera och matematikspel. Det är en produkt som verkligen gör skillnad i barns och föräldrars liv.

Kvalitet
8.5
Design
9.2
Funktioner
8.8
Prestanda
8.4
Pris
8.9

Köpguide & tips

Måste man ha ett abonnemang till GPS-klockan?

Ja,. det krävs att du har ett aktivt abonnemang för att använda dess funktioner fullt ut. Abonnemanget ger dig tillgång till klockans GPS-spårning, samtal och meddelandefunktioner. Du kan välja olika abonnemangsnivåer beroende på dina behov och önskemål.

Vad behöver man för app till Safekids klockor?

Du behöver Safekids mobilapp för att konfigurera och använda klockan med din smartphone. Denna app gör det möjligt att ansluta din telefon till klockan, konfigurera olika inställningar, spåra klockans position, hantera kontakter och använda samtal och meddelandefunktionerna.

Slutord – Rekommenderar vi denna produkt?

Absolut! Vi rekommenderar Safekid Rocket 4G till alla föräldrar som vill känna ett lugn när det gäller sina barns säkerhet och samtidigt främja deras utveckling och självständighet. Den här klockan är enastående och prisvärd med alla sina funktioner. Den är perfekt för barn i åldrarna 6-7 år och erbjuder en helhetslösning för föräldrar och barn.

Vi har också jämfört den med andra tester som har utförts på denna klocka och vi kan se att Rocket 4G har överlag fått väldigt bra betyg i recensioner.

Var kan du köpa Safekid Rocket 4G och vad kostar den?

Safekid Rocket 4G finns tillgänglig på företagets webbplats. Klockan kostar 1649 kr, då får du denna fantastiska klocka och kan ta del av alla dess fördelar för att säkerställa ditt barns säkerhet och utveckling.

Sammanfattningsvis har Safekid verkligen levererat en imponerande produkt i form av Safekid Rocket 4G. Den är säker, tålig och stimulerande för barnen. Föräldrar kan äntligen ha full kontroll och barnen kan ha kul samtidigt. Safekid Rocket 4G är helt enkelt en vinnande klocka för alla inblandade.

Safekid Rocket 4G
Safekid Rocket 4G
1649 Kr

Johan Nilsson

Johan Nilsson är en copywriter med flera års erfarenhet som skriver artiklar och produktbeskrivningar för PriceAdvisor. Johan har ett stort intresse för teknik och elektronik & älskar att skriva om datorer, TV-apparater, mobiler och andra tekniska prylar. Johan skriver även inom flera andra kategorier som hushåll, kök & trädgårds relaterade produkter. Han besitter en lång erfarenhet av copywriting som skapar intressanta och levande texter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del utav de bästa erbjudanden och blir notifierad när vi släpper alla stora produkt tävlingar? Prenumerera nu!

Priceadvisor.se är en prisjämförelsesajt som skapades för att hjälpa konsumenter att ta de rätta besluten före ett köp på nätet.

Vi är här för att hjälpa alla att hitta de bästa produkterna till dom bästa priserna helt utan krångel för dig.

Copyright © 2020 - 2024 av PriceAdvisor Sweden AB. Alla rättigheter reserverade.

Som amazon-associate tjänar priceadvisor.se pengar på kvalificerade köp

PriceAdvisor
Logo
Jämför produkter
 • Total (0)
Jämför